To je to što me zanima!

Novi udarac za Real: Hazard ne igra jer mu se porodila supruga

Belgijcu sretna, Zidaneu malo manje sretna vijest. Hazard je postao tata po četvrti put i propustit će subotnji ogled s Mallorcom (21 sat). Njegovo mjesto popunit će Mariano Diaz
Vidi originalni članak

Real Madrid u subotu u 21 sat u okviru 9. kola La Lige gostuje na Mallorci. Taman dok će uzvanici na vjenčanju Rafaela Nadala ispijati piće i slaviti, Zinedine Zidane muku će mučiti s već ionako načetim sastavom.

DOLAZE CR7, IKER, E. IGLESIAS... Bez mobitela, dronova i aviona na svadbi glamura Rafe Nadala

Ozlijedio mu se Luka Modrić na utakmici s Walesom, na istom susretu ostao je i bez Garetha Balea, zbog ozljeda nema niti Lucasa Vasqueza, Tonija Kroosa ili Marcela, a prema najnovijim informacijama na Mallorci neće igrati niti Eden Hazard.

Belgijcu sretna, Zidaneu malo manje sretna vijest. Hazard je postao tata po četvrti put! 'Panika' je nastala kada je Real objavio službeni popis igrača za subotnji ogled s Mallorcom, no na njemu nije bilo Hazarda.

Nikome nije bilo jasno o čemu je riječ, je li i on ozlijeđen kao i brojni drugi, međutim Real je objavio da Hazard neće igrati iz privatnih razloga, a španjolski mediji saznali da mu je stigla prinova. Rodio mu se četvrti sin.

Njegovo mjesto u početnom sastavu preuzeo je Mariano Diaz.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Le...Go... 19.10.2019.

    "Porodila mu se supruga"? Valjda mu je supruga rodila.

  • Matisimo1 19.10.2019.

    Pumpaj

  • 19.10.2019.

    Jos bolje..pa Real je 3 puta bolji kada igra Vinicius

Komentiraj...
Vidi sve komentare