To je to što me zanima!

Novi "uznemirujuće gadljivi video": Low, pa što to radiš?!

Nakon gnjusnih rituala na utakmici protiv Ukrajine, njemački izbornik Joachim Löw sad je snimljen na treningu. U jednako uznemirujućoj pozi...
Vidi originalni članak

Kad ste pomislili da ne može gadljivije od onoga što je napravio tijekom utakmice protiv Ukrajine, evo nam izbornika svjetskih prvaka u novom videu koji nije preporučljivo gledati ako jedete ili se spremate na to.

Joachim Löw snimljen je na treningu. Razgibavao se, a misleći da ga ovaj put ne snima niti jedna kamera, ruka mu je skliznula u hlače. Sa stražnje strane.

Nogometni zaljubljenici s pravom se pitaju: "Low, pa što ti  je?" Jer ovo što radi Nijemac stvarno prelazi svaku granicu.

Posebno je nevjerojatno da Löw ne shvaća kako je Euro pokriven s deset i više kamera, a neke, na njegovu žalost, prate i treninge...

Kakva pogreška: Ukrajinac mu stisnuo ruku!

Njemački izbornik tijekom utakmice protiv Ukrajine stavio je ruku u hlače pa je mirisao prste. Nakon toga je sjeo, stavio ruku iza i izvadio nešto. Gadljivi video obišao je svijet, a drugi dan vjerojatno je najgore bilo ukrajinskom izborniku Mihajlu Fomenku koji je ovom čovjeku stisnuo ruku nakon utakmice.

 


 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Marko Pejić 15.06.2016.

    uzor pokojnima

  • 14.06.2016.

    pa dobro sto je ovome svabi e hahahah

  • sapalapa 14.06.2016.

    djelomična montaža ovo zadnje, pogledajte igrača koji trči iza u vrijeme kada stavlja ruku pod nos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare