To je to što me zanima!

Novi veliki podvig: Nexe usred Beograda pobijedio Zvezdu...

U odgođenoj utakmici prvog kola SEHA rukometne lige Nexe je pobijedio Crvenu zvezdu 37-32. Našičani nakon dva kola imaju pobjedu i remi u teškim utakmicama
Vidi originalni članak

Nakon što su uzeli bod apsolutnim favoritima SEHA lige i u domaćim okvirima posljednjih godina nepobjedivom Zagrebu, rukometaši Nexea iz Našica pobijedili su u Beogradu srpskog doprvaka Crvenu zvezdu 37-32.

Velik je to uspjeh mlade momčad koju vodi Kasim Kamenica kojim najavljuju uspješnu sezonu u premijernoj regionalnoj rukometnoj ligi. Prvo poluvrijeme u dvorani na Banjici igralo se praktički bez obrana, golmani nisu briljirali i na odmor se otišlo s visokih 18-18. U nastavku Kamenica mijenja neraspoloženog Šunjića te na gol dolazi Lelić, obrana je proradila i Našičani napokon počinju zabijati lagane golove iz kontri. Briljirali su na krilima Franjo Lelić s osam te ovogodišnje pojačanje Mataija sa sedam golova. 

Na kraju velikih pet razlike na teškom gostovanju kod solidne Zvezde zvuči itekako dobro za početak sezone. Najbolji strijelac hrvatske momčadi je desni vanjski Robert Markotić s devet golova, sve iz igre. SEHA se zahuktava, a po prvim utakmicama i rezultatima čini se da će biti itekako zanimljiva. Nexe u subotu gostuje u Ljubuškom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • JosipRadočaj 26.09.2011.

    dajte nešto o spačvi iz vinkovaca prije 2 god bila je 3 ligi ...sada ruši sve pred sobom u premijer ligi ...u 3 utakmice 3 pobjede !!!

  • masterplan 23.09.2011.

    ova liga je promasaj kakvog nema..zele da stvore jaku ligu i da imaju jake sponzore a kako to ne znaju ni oni..kao prvo pa jel ko uopce cuje ista o toj ligi preko novina ili interneta(osim ovih kad se sjete da bi bilo dobro nesto i napisat o rukometu)..primjer danas igra druga momcad lige i zagreb(i to zagreb je domacin) a sta oni rade nema ni prijenosa na tv,nema barem prijenosa na radiju a bogami nema ni rezultata na stranicama kladionica..ova utakmica kao da se ne igra..e moj gobac furas se na mamica a nisi mu ni do noznog palca..katastrofa..(citam negdje kako se tuze iz uprave zagreba kako im nije dozvoljeno da se igra u areni nego su veceeras igrali u kutiji sibica pa mislim si kad vidim koliko je bilo na tekmi cz-nexe sta oni ocekuju bum od posjete)nemaju nikakve reklame na tv nemaju nikakve reklame na internetu a ocekuju da ce im doci puna dvorana i jos da ce time pridobiti vazne sponzore..MALO MORGEN!!!

  • TheBulletDodger 22.09.2011.

    http://www.evarazdin.hr/rk-vidovec-bios-i-velika-crvena-zvezda-pala-u-vidovcu/

Komentiraj...
Vidi sve komentare