To je to što me zanima!

Novinar nogom u glavu udario Costacurtu u prijenosu uživo

Talijanski novinar u prijenosu uživo pokušao je dočarati jednu scenu iz utakmice Intera i Bologne, no previše se uživio u ulogu pa je nogom u glavu udario talijansku legendu
Vidi originalni članak

Prijenosi uživo uvijek nose dozu nepredvidljivosti i uzbuđenja pred gledatelje, a najbolji dokaz dolazi nam iz Italije iz studija Sky Italije.

Talijanska legenda Alessandro Costacurta sudjelovao je kao stručni sukomentator utakmice Inter - Bologna prošlog vikenda, no sigurno nije mogao očekivati da će - 'dobiti batina' od voditelja.

Marco Cattaneo pokušavao je dočarati jednu spornu situaciju iz spomenute utakmice, no previše se uživio u ulogu te je u naletu kreativnosti Costacurtu udario nogom u glavu.

Bivši nogometaš Milana ostao je zatečen neočekivanim udarcem voditelja, primio se za lice, no ubrzo se snašao i nastavio pričati, a Cattaneo je sve okrenuo na šalu.

Talijanski mediji odmah su se sjetili slične scene njih dvojice iz 2014. godine. Tada je Costacurta simulirajući jednu situaciju s utakmice Milana i Chieva nagazio na nogu Cattaneu, koji je, eto, dvije godine kasnije dočekao priliku i vratio bivšem braniču Milana.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • El Tractor 20.03.2016.

    Koji lik....

  • --- DAVOR --- 18.03.2016.

    Da ovo napravi Ibri cijeli facebook bi sljedeći dan imao voditeljevu sliku na mjestu svoje profilne u počast tragičnog svršetka :))

  • montello 18.03.2016.

    haha ovo je kick box.... 1994 sp pagliuca,maldini,costacurta,donadoni,albertini, dino baggio roberto baggio sićam ih se ko jučer

Komentiraj...
Vidi sve komentare