To je to što me zanima!

Novinari Asa: U idealnih 11 Reala nema mjesta za Modrića

Stručni novinarski tim madridskog Asa iz idealnih 11 za novu sezonu izbacio je Modrića, Özila, Khediru i Arbelou, a uvrstio pojačanja Isca, Illaramendija i Carvajala
Vidi originalni članak

Iako su čitatelji Marce dali 18.000 od 30.000 glasova Luki Modriću uvrstivši ga u idealnu momčad Real Madrida za novu sezonu, novinarski stručnjaci drugog madridskog lista Asa ne dijele isto mišljenje.

Asov tim u ime navijača poručio je novom treneru Carlu Ancelottiju da oni 'žele nogometaše s kvalitetom, a ne s mišićima'.

Osim Modrića, prema novinarima, ne spadaju i Di Maria, Arbeloa i Khedira, trojac koji je također izbačen iz idealnih 11. Umjesto njih mjesta su dobila nova pojačanja Isco, Illaramendi i Carvajal.

Iz ovoga vidljivo je da su novinari Asa skloni tome da Realu daju ponovno španjolski štih nauštrb stranih pojačanja dovedenih u eri Josea Mourinha, čiji su posao čitatelji Asa svojedobno proglasili fijaskom.

  • Casillas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Illaramendi – Özil, Isco, Ronaldo – Benzema
Idi na 24sata

Komentari 45

  • oree77 08.07.2013.

    ma vi ni samni neznate kaj pisete, pogledajte si malo naslov, a onda bacite tekst na clanak... ps, mozete pisat takve gluposti kolko hocete al modric ce igrat vecinu tekmi od prve minute ;)

  • fahrix88 08.07.2013.

    bas me zanima da li se Carlo Ancelotti sta pita, jer kako vidim novine razradjuju taktike, prave formacije itd..mozda je zato i Mou otisao, Marca rekla kako Casillas mora branit, on se nije slozio i ett..problemi

  • Megamind 08.07.2013.

    modric doktor nogometa za pola veznjaka la lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare