To je to što me zanima!

Novo na 24sata: Vi ste izabrali igrača utakmice finala LP-a!

Za finale Lige prvaka 'lansirali' smo mogućnost da glasate za najboljeg igrača utakmice! Niste se mogli odlučiti, Didier Drogba i Petr Čech dobili su ocjenu 9.6
Vidi originalni članak

Kao i toliko puta dosad, portal 24sata uveo je inovaciju na portal koji će se posebno svidjeti ljubiteljima sporta i onima koji najčešće čitaju tu rubriku. Za finale Lige prvaka 'lansirali' smo mogućnost da glasate za najboljeg igrača utakmice

Svih 11 igrača obje momčadi plus tri zamjene mogli ste ocijeniti od 1 do 10. Želimo čuti i vaše mišljenje pa je zbroj vaših glasova odlučio igrača utakmice, a tako će biti i ubuduće nakon svake utakmice koju ćemo pratiti u livetekstualnom prijenosu.

Što se tiče samog finala Lige prvaka, po prosjeku ocjena izabrali ste dvojicu. Niste se mogli odlučiti, Didier Drogba i Petr Čech junaci su Chelseajeve pobjede nad Bayernom! Prosjek njihovih ocjena bio je visokih 9.6! Drogba je zabio za 1-1 i ključni penal u raspucavanju, a Čech je bio sjajan tijekom svih 120 minuta, a obranio je i tri penala, dva na raspucavanju. 

Najgori kod Bavaraca, od igrača koji su krenuli od prve minute, bio vam je Arjen Robben. Dobio je mizernih 4.2! Naš Ivica Olić dobio je 6-2 i bio je najbolji uz Neuera, Lahma i Müllera.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • matej10 20.05.2012.

    Drogba je izgledao ko da igra s pola snage, al opet je najbolji bio! Bravo majstore!

  • Dulce-Vg 20.05.2012.

    e moj bajern,onaj gomez kriminalno lose igra...on ne vrijedi 40 milijona kolko kazu da mu je vrijednost...

  • totribatuctoljagon14 20.05.2012.

    drogba je peder

Komentiraj...
Vidi sve komentare