To je to što me zanima!

Nowitzki će biti spreman za kvalifikacije za OI

Izbornik Dirk Bauermann umirio je Njemačku izjavom da mu je Dirk Nowitzki SMS-om obećao nastup na kvalifikacijskom turniru za Peking
Vidi originalni članak

Napisao mi je da će biti na raspolaganju za Atenu, izjavio je izbornik. Najbolji njemački, a vjerojatno i europski košarkaš svih vremena, nosi posebnu 'čizmu' nakon što je u dvoboju protiv San Antonija vrlo neugodno iskrenuo gležanj.
- Imao sam nevjerojatnu sreću. Mogao sam se toliko teško ozlijediti da bih trebao razmišljati o prekidu karijere. Ovako se nadam da ću moći zaigrati već za dva tjedna - izjavio je Nowitzki za američke medije neovisno o poruci koju je poslao prijatelju i izborniku Bauermannu. Njemačka na pretkvalifikacijskom olimpijskom turniru u Ateni od 14. do 20. srpnja igra u skupini s Novim Zelandom i Zelenortskim Otocima. Dva najbolja sastava iz četiri skupine s po tri reprezentacije ući će u četvrtfinale, nakon čega će se polufinalnim i dvobojem za treće mjesto iznjedriti tri posljednja satava za Peking. U Ateni će, u skupini s Portorikom i Kamerunom, olimpijsku vizu tražiti i Hrvatska.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare