To je to što me zanima!

Nula Hajduka protiv Dinama: Bjelorusi dobili čak dva crvena

Hajduk je na pripremama u Turskoj odigrao 0-0 protiv Dinama iz Minska, a treba istaknuti kako su Bjelorusi dobili dva crvena kartona. U ponedjeljak Hajduk igra s Hornom
Vidi originalni članak

Hajduk je na pripremama u Turskoj odigrao četvrtu prijateljsku utakmicu. Protivnik je bio Dinamo iz Minska, a s vrlo grubim Bjelorusima odigrali su 0:0.

Splićani su počeli u sastavu: Blažević, Oremuš, Jonjić, Milić, Milović, Jozinović, Lima, Vršajević, Andrijašević, Caktaš i Vuković. U prvom poluvremenu nije bilo ozbiljnijih prilika ni pred jednim golom, tek se može istaknuti udarac Milića u završnici prvog dijela koji je otišao iznad gola.

jedinu zamjenu koju je Krstičević napravio bio je uvođenje Kouassija u 56. minuti i od tog trenutka Hajduk je bolje zaigrao, međutim do gola nisu došli.

Gosti su igrali vrlo grubo te su utakmici dobili čak dva crvena kartona, ali oba s pravom zamjene pa su kompletni dočekali kraj utakmice.

Ovo je bila četvrta utakmica Hajduka u Turskoj, te drugi remi. Osim s Dinamom remizirali su i s pričuvnom momčadi Wolfsburga. Pobijedili su Dynamo iz Dresdena 1-0, a izgubili od Wolfsbergera 3-1.

U ponedjeljak Splićani igraju novu utakmicu u Turskoj, protivnik je austrijski Horn.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • CR7 AND HAJDUK 28.01.2013.

    ovaj koussai se pokazao kao pravo pojacanje, nema nista od onih brazilaca, sta ce im fluminese pored ovoliko svoje dice. samo svoje gone iz momcadi da bi brazilci imali mjesta u momcadi iako su losiji puno os domacih igraca.

  • Svebor BornaMitrović 28.01.2013.

    Hajduk je jedna velika nula od kluba, uvijek bio i uvijek će biti.

  • WOMANIZER 28.01.2013.

    nisam ni znao za ovaj dinamo da postoji! lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare