To je to što me zanima!

Hajduk nije uspio dobiti Istru; Pušnik: Imamo još puno posla

Nogometaši Istre i Hajduka odigrali su bez golova u utakmici 13. kola HNL-a. Splićani su imali dvije prave šanse, dok je Istra u zadnjim sekundama umalo zabila, no Juranović je spasio s gol-crte
Vidi originalni članak

Istra i Hajduk odigrali su 0-0 u 13. kolu HNL-a na pulskoj Aldo Drosini. Splićani su bili na četiri pobjede zaredom protiv današnjeg protivnika, ali Istra je bila vrlo dobra, čvrsta i na krilima sjajnog golmana Ivušića zasluženo je osvojila bod.

Hajduk je u prvih 45 minuta imao inicijativu. Sedam udaraca prema jednom Istre, Splićani su imali i 7-0 u kornerima, ali prave šanse u prvih 45 minuta utakmice, osim Hamzinog udarca koji je obranio golman Istre Ivica Ivušić, nije bilo. 

Istri je u 29. minuti poništen gol Georgievskog zbog zaleđa. Hajduk je pritisnuo u nastavku, a najbolju šansu imao je Lorenzo Šimić koji je tri minute prije kraja pucao glavom s pet metara, ali Ivušić je i to obranio i ponio epitet igrača utakmice.

Kod Hajduka među najboljima je bio Hamza, ali danas nije imao igrača koji bi mu se pridružio i napravio razliku. Istra je u zadnjim sekundama utakmice mogla zabiti nakon kornera, ali Juranović je spasio s gol-crte. 

Pušnik: Golman je bio igrač utakmice

- Zasluženih 0-0 jer nismo znali dati gol. Čestike golmanu Istre, triput je spašavao s crte ono što smo već vidjeli u golu, po meni je bio igrač utakmice. Loš teren nije dopuštao ni domaćinu ni nama igrati po zemlju, zato se preskakalo. Trebamo još puno raditi da bismo pobjeđivali ovakve utakmice - rekao je trener Hajduka Marijan Pušnik.

HNL, 13. kolo: 

Istra - Hajduk 0-0

Idi na 24sata

Komentari 163

  • tomicalomica 23.10.2016.

    Konačno pošteno suđenje:-(( pljuc

  • UrbaniDesnicar 23.10.2016.

    "Sudija" sad moze mirno spavati. Ponistio je Istri cisti gol i nije se zamjerio popularnim"Delijama", navijacima FK.Hajduka!

  • bbbbbrrrrr 23.10.2016.

    Ima da im Rijeka.razvali guzove po starom dobrom obicaju redovito

Komentiraj...
Vidi sve komentare