To je to što me zanima!

Nula s Azerima i nije neki šok: Jesu li naši igrači precijenjeni?

Rezultat Hrvatske protiv Azerbajdžana pokazuje kako naše zvijezde nije briga za sveti 'kockasti' dres ili je teza u potpunosti kriva jer su oni jednostavno precijenjeni?
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 35

  • noobcamper 04.09.2015.

    Mi nemamo klasne 10etke da da završnu loptu. Al najvažnije je da nemamo IGRU BEZ LOPTE. Kad jedan ograč vodi loptu svi vezni samo stoje i gledaju, trebaju se otkrivati i kombinirati. Štoperi trebaju prici par koraka prema naprijed da izvuku jednog iz napada na sebe pa onda dodavati. Mi u protivničkih zadnjih 40 metara nemamo igru nikako. Samo se dodajemo bezveze, a glavni preduvjet je igra bez lopte.

  • noobcamper 04.09.2015.

    Modric je jedina svijetska klasa, bio i ostao. Ostali su brlo dobri igraci i imamo dobar kadar. Al su PRECJENJENI. Najvise Rakitic, lik mi je drag ali je 2 druga klasa (osim po centaršutu). Mandzo ima segmenata igre u kojima je najbolji na svijetu al ukupno i on dođe nešto kao i rakitic...mogu igrati al treba netko odraditi golem posao da njihove prednosti dođu do izražaja. Kova je strasan talent al bez muda i bez kvalitetnog šuta. Treba vježvati udarce s 15-20 metara kao i 1 na jedan situacije ako misli postati klasa.

  • Kalča 99 04.09.2015.

    Subasic, Srna,Carli,Lovren,Leovac. Modrić,Brozović,Rakitic, Pjaca ,Perišić KALINIC ili Kramarić ali naravno da Kovač ne smije izvaditi Manđu i Pranjica....Olić se oprašta od repke poslije Norveške

Komentiraj...
Vidi sve komentare