To je to što me zanima!

Nurkić je faca u NBA! Pustili mu pjesmu od Bijelog dugmeta

Sam njegov dolazak u dvoranu bio je antologijski. Nurkić je stigao u kostimu zvijeri po uzoru na film "Ljepotica i Zvijer", kako mu glasi nadimak kojeg je dobio zbog velike borbenosti...
Vidi originalni članak

Jusuf Nurkić postao je omiljeni lik u svome Portlandu. Postao je simbol borbenosti pod obručima, a fascinirao je navijače svog kluba sjajnim igrama. Kako bi mu zagrijavanje bilo zanimljivije, a i kako bi Amerikance malo educirao o glazbi s naših prostora, "Bosnian Beast" odlučio je naručiti jednu poznatu pjesmu.

 Nakon što su arenom u Portlandu odjekivali Dino Merlin i Dubioza Kolektiv, ovaj put je na repertoaru bilo Bijelo dugme i njihova uspješnica "Da sam pekar".

Sam njegov dolazak u dvoranu bio je antologijski. Nurkić je stigao u kostimu zvijeri po uzoru na film "Ljepotica i Zvijer", kako mu glasi i sam nadimak. Nakon toga igrači su istrčali na parket, a Nurkić se sa smiješkom zagrijavao i pjevušio dok je Arenom orila pjesma megapopularnog sastava iz bivše Jugoslavije.

Na kraju je bivši igrač Cedevite i odigrao zvjerski, ubacio je 22 koša uz 18 skokova, no njegovi Blazersi izgubili su 125-124 od Wizardsa...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 23.10.2018.

    dobro igra

  • zoki_bijela 23.10.2018.

    Janj... r

  • DraženMuhvić 23.10.2018.

    Bolje slušati i Bijelo Dugme (nisam fan) nego miks Šmajsera i Cece...

Komentiraj...
Vidi sve komentare