To je to što me zanima!

O senzaciji Serie A: 'Za njega je i 100 milijuna eura premalo'

Njegova otkupna klauzula je 100 milijuna eura. Kada je postavljena svi su tvrdili da je to "jednostavno previše". Danas je priča ipak malo drugačija...
Vidi originalni članak

Znalo se da je supertalent, ali malo tko je mogao pretpostaviti da će ove sezone eksplodirati. Andrea Belotti je pokazao naznake sjajnog napadača prošle godine kada je upisao 12 golova i pet asistencija u 35 nastupa sa samo 22 godine.

Ove sezone je nadmašio sva očekivanja i u 28 nastupa u Serie A zabio 24 gola te podijelio pet asistencija. Njegova kretanja i osjećaj za prostor su nevjerojatna, a nos za gol svrstava ga u samu kremu svjetskih napadača. A tek su mu 23 godine.

Njegova otkupna klauzula je 100 milijuna eura. Kada je postavljena svi su tvrdili da je to "jednostavno previše". Danas je priča ipak malo drugačija.

- Ta klauzula je djelovala previše, ali sada mi djeluje nisko. I za njega i za nas je najbolje da ostane s nama sljedeće sezone. Sretan je i želi ostati i kada dođe do pregovora razgovarat će s nama direktno. Za njega je ovo bila sjajna sezona i bilo bi dobro da ostane pa da na sva zvona ide na Svjetsko prvenstvo. Ali nikad se ne zna... Ako netko iz inozemstva ponudi 100 milijuna eura... Sve je moguće - rekao je predsjednik i vlasnik Torina Urbano Cairo.

Belotti je jedan od nove generacije sjajnih mladih talijanskih igrača. U budućnosti bi uz Donnarummu, Ruganija, Romagnolija, Berardija, Bernardeschija i druge trebao biti okosnica 'azzurra'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • El Tractor 10.04.2017.

    Paklen igrač, čitam da je želja Mourinha, a klauzula je 80 mil, dakle...

  • Paul_George_13 10.04.2017.

    Nije to nikakva senzacija.. Na FM15 mi je uvijek bio prva kupnja, uz Pionea Sista

  • light yagami 10.04.2017.

    Bilo bi mi drago da ga uzme united, daju neku srednju paru i nekog poluigraca kojih nazalost imaju na izvoz, recimo darmiana ili blinda

Komentiraj...
Vidi sve komentare