To je to što me zanima!

Obitelj Fabia Capella na sudu zbog utaje poreza

Supruga i sinovi Fabia Capella u utorak su ispitani u istrazi koja je protiv novog engleskog izbornika pokrenuta zbog moguće utaje poreza
Vidi originalni članak

Talijansko državno odvjetništvo ispitalo je u Torinu suprugu izbornika engleskih nogometaša Lauru Ghisi, kao i dvojicu punoljetnih sinova Fabija Capella – Edoarda i Pier Filippa.
Iz Ureda državnog odvjetnika zvali su ih na razgovore povodom istrage o mogućoj utaji poreza Fabija Capella, za kojeg postoji sumnja da kao talijanski državljanin dio svojih inozemnih prihoda nije prijavio talijanskim fiskalnim vlastima.
- Možemo potvrditi da su Capellova supruga i dvojica odraslih sinova ispitani zbog istih indicija – izjavio je tužitelj Marco Gianoglio.
Gianoglio posebno sumnja na Capellove prihode marketinške prirode između 1999. i 2004. godine, u razdoblju dok je vodio Romu. Talijan je u tom razdoblju prijavljivao samo prihode od godišnje plaće.
Tužitelj je najavio da su trenutačno obrađuju i drugi slučajevi utaje poreza poznatih nogometnih djelatnika. Trenutačno su na tapetu Romin predsjednik Franco Sensi zajedno sa svojim kćerima Marijom Cristinom i Rosellom, koja je i glavna menadžerica rimskog kluba. Također, provjera čeka i predsjednika Genoe Enrica Preziosija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare