To je to što me zanima!

Navijači iz Međimurja zapalili Giroudov dres: Ma neka gori...

'Za Arsenal navijam od dolaska Eduarda da Silve. Ma svi u obitelji navijamo za Arsenal, i supruga i maleni sin', priča nam Vjeran Zadravec koji je već bilo na nekoliko utakmica londonskog kluba
Vidi originalni članak

Da nogomet u ljudima može pobuditi neslućene emocije potvrdio je slučaj iz Međimurja. Navijači Arsenala iz međimurskog Vratišinca u srijedu su zdušno navijali za 'topnike' u finalu Europske lige protiv Chelseaja, a uoči utakmice zapalili su dres Oliviera Girouda (32) i poslali nam video.

Bijes Međimuraca Francuz je na sebe navukao prelaskom iz redova topnika u redove Chelseaja u siječnju prošle godine. Vatreni Međimurci nisu mu to oprostili, a kako to obično biva, Giroud je u finalu zabio svojoj bivšoj momčadi. Ipak, francuski napadač nije slavio gol iz poštovanja prema 'topnicima'.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Za Arsenal navijam od dolaska Eduarda da Silve. Ma svi u obitelji navijamo za Arsenal, i supruga i maleni sin - priča nam Vjeran Zadravec koji je već bilo na nekoliko utakmica londonskog kluba.

Pogledajte fotogaleriju:

- Bio sam na utakmici Dinamo-Arsenal u Zagrebu u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Također, išao sam na vruće gostovanje u Beograd kada je prošle sezone Arsenal igrao sa Crvenom zvezdom u grupnoj fazi Europske lige - kazao nam je Vjeran.

Ovaj je Međimurac poput svakog zagriženog navijača sanjao da će jednog dana nastupiti u dresu voljenog kluba.

- Jednom prilikom sreo sam tadašnjeg hrvatskog izbornika Antu Čačića koji mi je obećao da će me zvati među 'vatrene' kako bi se lakše prodao u Arsenal. Čak smo i ugovor potpisali, ali od Antinih obećanja ništa - smije se Vjeran i pokazuje nam sliku s bivšim hrvatskim izbornikom.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • branimir220250 30.05.2019.

    Ludi li su , ne u pozitivnom smislu. Francuz igra za perje, jučer atsenal , danas čelzi.a naši tukci paradiraju oko dresa kao vanvremenske budaletine🤮🤮🤮🤮❌

  • jure28 30.05.2019.

    CHELSEA.. 👕

  • Didier11Drogba 30.05.2019.

    Da nije otiso iz arsenala nikad nista ne bi osvojio

Komentiraj...
Vidi sve komentare