To je to što me zanima!

Obitelj Srna slavi: Samo još da se naš Darijo oženi!

Darijevi roditelji Milka i Uzeir Srna gledali su sina iz lože stadiona Sükrü Saracoglü u društvu Darijevih prijatelja, kolega i rodbine iz Hrvatske
Vidi originalni članak

Sretni i ponosni na sinov uspjeh, roditelji Darija Srne, Milka i Uzeir, nakon utakmice su priznali kako su jako teško proživljavali svaki trenutak utakmice. Oboje su sa suzama u očima gledali sina na postolju s peharom visoko podignutim u rukama.
- Uvijek teško proživljavam Darijeve utakmice, no ovoga puta je bilo posebno teško. U jednom sam trenutku zažalila što sam uopće putovala u Istanbul. Dug je to put, veliki grad, velika gužva...i jedva sam se čekala vratiti u moj Metković - ispričala nam je gospođa Milka nakon neprospavane noći.
Kući je žurio i Darijev otac, koji je imao neodgodive obaveze. Odmah nakon povratka u Metković otišao je na gradilište. 
- Savjetovali su nam da prenoćimo u Splitu i da se dobro odmorimo od puta, ali nije bilo šanse. Gradimo kuću, a znate kako je s majstorima, uvijek im nešto treba, uvijek moraš biti uz njih i kontrolirati. Zato smo i žurili natrag u Metković - rekao je otac.

OSVAJAO TROFEJ I MISLIO NA BRATA
Darijo je strašno vezan uz brata Igora, koji ima blaži oblik Downovog sindroma. Na prsima je tetovirao “Igor”, a igrao je i u kopačkama na kojima je bilo izvezeno bratovo ime. I u osvajanju Kupa Uefe brat Igor je bio prisutan u Darijevim mislima.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dikibwk15 23.05.2009.

    bravo darijo...ti si ponos našeg METKOVICA! legenda si...ovi koji nisu iz mtk ni ne znaju sta si napravio sve za naš grad!TO LEGENDOOOO!!! LAV JE NAJJAČI!

  • Valentina77 23.05.2009.

    Costa nostra...ti ozbiljno imas neki problem ili zaista nemas pojma tko je i sto Darijo Srna,mozda nije Majka Tereza ali radi mnoga dobra djela i zenit ce super curu imenom Mirela..(nadam se),a ti se drugi put raspitaj prije nego li nam Srleta napadas....

  • Valentina77 23.05.2009.

    Bravooooo...Srleeee...jos si jednom pokazao ono sta svi znamo;da si dobri duh svake momcadi,da gines za druge i da si vjecni optimist....!!!!A sada se zeni i dicu pravi,da bude jos ovakvih igraca,i da sredi Ukrajinu 6.lipnja...uz tebe uvjek!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare