To je to što me zanima!

Ništa od ponavljanja derbija: Komisija odbila žalbu Hajduka

Naporan je dan u Hrvatskom nogometnom savezu. Osim što se dočekala kazna za navijačke nerede u Milanu, objavljena su i imena novih članova Komisije za žalbe
Vidi originalni članak

Hajduk i Dinamo neće igrati novu utakmicu. S novim članovima koji su izabrani nakon sastanka Odbora za hitnost pri HNS-u jednoglasno je odbijena žalba Hajduka na odluku da se utakmica registrira 3-0 za Dinamo. 

- Žalba HNK Hajduk odbija se kao neosnovana te je time potvrđena odluka povjerenika natjecanja - stoji u priopćenju na službenim stranicama HNS-a. 

Dinamo će se tako s 3-0 protiv Hajduka popeti na sedam bodova prednosti pred Rijekom, a Hajduku ostaje čekanje na odluku Krešimira Vlajčevića, disciplinskog suca HNS-a, o tome hoće li mu se oduzeti bodovi jer je odbio igrati derbi na Maksimiru.

Hajdukova žalba natjerala je HNS na cjelodnevni rad u petak. Prvo je Savez razriješio Tomislava GrahovcaMatu Matića i Živka Slijepčevića dužnosti u Komisiji za žalbe, sve redom na osobne zahtjeve, a Odbor za hitnost odmah je pronašao nove članove Komisije. 

Bit će to Davor Blašković i Stipe Cvitanović, koji će u žalbenoj komisiji biti sve do isteka mandata sadašnjeg saziva Izvršnog odbora HNS-a. Odluka je odmah stupila na snagu, čime je omogućeno brzo zasjedanje Komisije za žalbe, a odluka o onoj Hajdukovoj stigla je u posljednji tren, jer je rok bio do subote. 

Idi na 24sata

Komentari 260

  • bulog55gmdg 13.12.2014.

    Koja komisija?? U zkonskom roku su osnovani i tko ih je osnovo?? Kak su na dan osnivanja uspjeli donjet odluku?? Inače sam Dinamovac otkad znam za sebe ali nisam mamičevac!!!

  • GARFILD 13.12.2014.

    Nakon ove odluke komisije očekujem skup na rivi, feštu do zore i redovito priopćenje Hajdukove uprave

  • 13.12.2014.

    ma kakvo ponavljenje 10 bodova im uzeti i 10 utakmica bez navijača i još jedno 200 milja eura kazne....pa neka onda drugi put ne igraju tekmu .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare