To je to što me zanima!

Obnovljeni Split čeka lokose: 'Možda nađemo novog Roga'

ČEKAJU LOKOSE Split večeras na Parku mladeži ugošćuje Lokomotivu u zadnjoj utakmici 1. kola HNL-a. Otišlo mu je 10 igrača, a većina novih nema pravo nastupa
Vidi originalni članak

Na Parku mladeži u posljednjih je mjesec dana bilo prometno kao na autobusnom kolodvoru u špici turističke sezone. Toliko da se čak i poslovično pedantni Zoran Vulić ne snalazi bez šalabahtera kad mora nabrojiti sve igrače koji su otišli i došli.

Osim najzvučnijih imena, poput Marka Roga i Sokola Cikallesnija, crvenu su svlačionicu napustili i Belle, Bilić, Roce, Radotić, Kvesić, Glavina, Ibriks i Barbarić, a zamijenili su ih, za sada, Špehar i Obšivač iz Istre, te manje poznati Bilbija, Simonovski, Rrahmani i Miljković. Vratio se i Glumac s posudbe u Turskoj, ali i on čeka eventualni transfer.

- Šteta je što je većina došla kasno, prije svega sedam dana, tako da se nisu stigli ni pripremiti ni uklopiti, a većina ih ni nema pravo nastupa - istaknuo je Vulić, čiji Split večeras ugošćuje Lokomotivu (20 sati).

- Ove prve utakmice su nezgodne, ne znaš ni protivnika, a nisi upoznao ni sebe. Lokomotiva je dugo u istom sastavu, a pojačali su se igračima Dinama - kaže Vulić, koji se najviše muči s napadom.

- Zna se što su nam Cikalleshi i Rog značili. Rog je došao kao anonimac iz 4. lige, pa je ispao pun pogodak. Možda opet pogodimo s nekim.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Torcaast 13.07.2015.

    Split bi se ove sezone moga borit za opstanak,to im i prizeljkujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare