To je to što me zanima!

Obožava igrača iz Slavonskog Broda: 'On je bio moj Götze...'

Mario Vrančić je bio mladi njemački reprezentativac, Hrvatska nije prepoznala njegov potencijal i na kraju je završio u reprezentaciji BiH. Igrao je u njemačkim klubovima do 2017. godine
Vidi originalni članak

Kako ne bih pratio Vrančića? Bio je moj igrač, moj Mario Götze u Mainzu, rekao je oduševljeni Jürgen Klopp kada su ga engleski novinari pitali za igrača Norwicha, kluba koji suvereno korača prema Premier ligi.

Norwich je vodeći u Championshipu, a za klub igraju dvojica bivših Kloppovih igrača - Mario Vrančić i Moritz Leitner koje je vodio u Mainzu i Borussiji Dortmund.

- Mario je odličan prijatelj mog sina - objasnio je Klopp.

Veznjak Norwicha je rođen u Slavonskom Brodu 1989. godine, ali je s roditeljima odselio u Njemačku. igrao je za U17, U19 i U20 reprezentacije 'elfa', ali njegov igrački razvoj nije tekao kako se očekivalo pa je na kraju umjesto njemačkog ili hrvatskog, odjenuo seniorski dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U Njemačkoj je igrao za Mainz, Borussiju Paderborn i Darmstadt, a od ljeta 2017. godine je u Norwichu s kojim bi ove sezone mogao ući u premijerligaško društvo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Gademz_1 13.12.2018.

    Realno, al realno...Takvih jedna Hrvatska ima za bacanje

  • Promaja u glavi 13.12.2018.

    Kako se ne bih pratio Vrančića. Vrh novinarstva.

  • antemilica 13.12.2018.

    bolje da igra za Bosnu,jer u Hr repki nebi bilo prostora za njega...pa nama na klupi sjedi jedan Kovacic,starter Chealsja,tako da ovaj Mario nebi imao nikakvih sansi.ipak smo mi Hrvati najtalentiranija sportska nacija svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare