To je to što me zanima!

'Obratite pažnju na Dudua, mogao bi zabiti gol ili dva'

U najavi utakmice Lige prvaka Arsenal - Slavija, ugledni nogometni portal Goal.com poziva da se dodatna pozornost obrati na hrvatskog napadača
Vidi originalni članak

Večerašnji program Lige prvaka na Emirates stadion dovodi prašku Slaviju. U sastavu Arsenala od prve će minute najvjerojatnije zaigrati Eduardo. Omiljenog napadača Slavena Bilića Englezi još nisu vidjeli u najboljem izdanju, no to bi se moglo promijeniti već večeras. Pogotovo ako je za vjerovati nogometnom portalu goal.com.
- S obzirom na ozljedu Robina van Persieja, ljetno pojačanje Eduardo dobit će još jednu priliku da dokaže svoju vrijednost - stoji u najavi utakmice autora Jonathana Lloyda, koji ističe:
- Stigavši u klub kao nasljednik Thierryja Henryja, pred hrvatskog je napadača stavljena velika odgovornost. Nitko nije očekivao da će zabijati koliko je zabijao Henry, no dosad je bio daleko od uvjerljivog u crvenom dresu.
Eduardu se ozljedom van Persieja doista otvorilo puno prostora, ali čini se kako prvu priliku nije iskoristio. U subotu je protiv Boltona zamijenjen nakon 63 nezapažene minute.
- Napadač rođen u Brazilu je protiv Boltona bio nevidljiv, ali bi mogao Slaviji zabiti gol ili dva. Dobra vijest za Arsenal jest da je Eduardo svoja oba pogotka ove sezone postigao u europskim utakmicama - završava Lloyd svoj komentar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare