To je to što me zanima!

Obrvan: Nećemo slaviti poraz, a ovo je putokaz za Ligu prvaka

Zagreb nam je prilično otežao ovu utakmicu, nismo imali odgovora najviše na Srnu. Ali puno smo razgovarali u svlačionici, morali smo nešto posebno napraviti da okrenemo, rekao je Veszpremov Lauge
Vidi originalni članak

Zagreb je izgubio i četvrto finale SEHA lige. Veszprem slavi peti put, ponovno u neizvjesnoj završnici u kojoj se bolje snašao za 32-30. 

Zagrebaši su odigrali vrhunskih 30 minuta, zabili Veszpremu 19 golova, ali nisu nastavili u tom ritmu, što je šteta.

- Nikad nije poraz dobro slaviti, ali mogu biti zadovoljan. Bilo je slično kao i prošle godine. Ponestalo nam je snage u nastavku, što nije neočekivano protiv ovakve momčadi. Na kraju smo promašili svoje prilike, a Veszprem riješio u svoju korist - rekao je trener Ivica Obrvan.

- Zadovoljan sam energijom i onim što je moja ekipa odigrala iako nam nedostaje nekoliko bitnih igrača. Ovo nam je putokaz za Ligu prvaka, velika mi je želja da otvorimo s pobjedom protiv GOG-a.

Momir Ilić, trener Veszprema:

- Odigrali smo izvrsno drugo poluvrijeme iako nam je ovo bila deveta utakmica u mjesec dana i deveta pobjeda. Znali smo da će biti teško protiv Zagreba, usporili su nas u prvom poluvremenu, ali na kraju smo zasluženo slavili.

 Rasmus Lauge bio je MVP završnog turnira.

- Zagreb nam je prilično otežao ovu utakmicu, nismo imali odgovora najviše na Srnu. Ali puno smo razgovarali u svlačionici, morali smo nešto posebno napraviti da okrenemo. Ne znam je li zaslužena pobjeda, ali sretni smo što smo pokazali karakter.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare