To je to što me zanima!

"Obveza je Dražen, čije ime trofej nosi, igrači će se boriti"

U sjećanju mi je ostala utakmica iz Italije kad sam ja vodio Roseto, a Repeša Fortitudo. Pobijedili smo nakon dva produžetka, prisjetio se trener Cibone Spahija
Vidi originalni članak

Cibona i Cedevita danas otvaraju novu košarkašku sezonu Kupom Dražena Petrovića. Nakon kadeta u 16 sati i juniora u 18.15 cjelopopodnevni program završava okršajem prvih momčadi u 20.30 sati.

- Budimo realni, najveća obveza u tom natjecanju je ime Dražena Petrovića koje trofej nosi. Zato će se svi igrači boriti kao i na bilo kojoj drugoj utakmici, iako je rezultat manje bitan. Ali pravi ‘život’ počinje u ABA ligi - rekao je Neven Spahija, trener Cibone, koja će biti kompletna unatoč nekolicini ozlijeđenih. Jasmin Repeša u Cedeviti neće moći računati na Tomasa i Mazalina.

- Ovo je ipak revijalna utakmica, iako nosi trofej, ali za njega se bore i juniori i kadeti - kaže Repeša, koji će se Spahiji suprotstaviti 19. put u karijeri u najnovijoj epizodi “rata cvjetova”, Nevena i Jasmina.

- U sjećanju mi je ostala utakmica iz Italije kad sam ja vodio Roseto, a Repeša Fortitudo. Pobijedili smo nakon dva produžetka, a oba smo izborili tako što smo namjerno promašili slobodno bacanje, uhvatili napadački skok pa zabili. To rijetko uspije jedanput, a kamoli dvaput na istoj utakmici - prisjetio se Spahija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • trunkica 29.09.2013.

    Svaka čast Draženu, ali bilo je i još uvijek ima jako dobrih košarkaša. Pa nije on jedini. Već je i mojim vrapcima na brezi dosadilo stalno spominjanje Dražena, kao da je on bio ne znam što. Košarkaš kojih je blo i biti će dok je svijeta i košarke.

  • volim plavuše 29.09.2013.

    Još kad bi bilo prijenosa

  • lilasirena 29.09.2013.

    e da je dražen živ............

Komentiraj...
Vidi sve komentare