To je to što me zanima!

Očajan turnir za tenisače u Cincinnatiju: Ispao je i Ćorić...

Ćorića je poraza od 21-godišnjeg protivnika koštala loša realizacija break-lopti, tijekom čitavog dvoboja realizirao je samo jednu od 11 prilika za oduzimanje servisa suparniku, dok je Opelka iskoristio dvije
Vidi originalni članak

Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira tenisača iz serije Masters 1000 u Cincinnatiju, bolji od njega bio je Amerikanac Reilly Opelka s 4-6, 6-3, 7-5.

Dvoboj Ćorića i Opelke bio je prekinut rano jutros kod vodstva našeg igrača od 4-3 u trećem setu uz servis Amerikanca. U nastavku u utorak oba su igrača držala svoj početni udarac do 5-5, a onda je Ćorić pokleknuo da bi Opelka potom uspio svojim servisom okončati dvoboj u svoju korist.

Ćorića je poraza od 21-godišnjeg protivnika koštala loša realizacija break-lopti, tijekom čitavog dvoboja realizirao je samo jednu od 11 prilika za oduzimanje servisa suparniku, dok je Opelka iskoristio dvije od svojih sedam. (dk)

ATP Cincinnati, prvo kolo:

Reilly Opelka (SAD) - Borna Ćorić (Hrvatska) 4-6, 6-3, 7-5

Idi na 24sata

Komentari 18

  • K4f1k 14.08.2019.

    Otkazali Nadal i Thiem iz njegovog dijela ždrijeba, ostao Zverev protiv kojeg ima 3-1 h2h i umjesto da to iskoristi on ispadne protiv servebota. Ćoriću panjino. U 2019 nije ni top 25 po bodovima, nakon Šangaja ide pad na ljestvici.

  • 14.08.2019.

    Opelka je "Isner 2.0" i bio je blagi favorit protiv van forme Borne. Eno Đokica počeo servirati kao Goran, as-dupla-as-dupla 😆

  • nijetebriga 13.08.2019.

    Nema veze, mogli su mu i drvosjecu dati da igra tennis mec sa njim.. Punchinglopte Opelke su strahovite tako da se Borna dobro i drzao u mecu Golijat (Opelka)vs David(Borna)

Komentiraj...
Vidi sve komentare