To je to što me zanima!

Od dolaska Mamića: Dinamo je 2 godine bez poraza od Splita

POVRATAK NA VRH Dinamo večeras gostuje kod Splita (18 sati) u 15. kolu Prve HNL. Pobjedom bi zagrebački klub vratio vodeću poziciju u hrvatskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Više od dvije godine Split ne zna za pobjedu protiv Dinama. U listopadu 2013. Splićani su pobjedom u Parku mladeži smijenili Branka Ivankovića, na klupu je sjeo Zoran Mamić i krenula je serija “modrih”. Računajući i finale Kupa, sedam pobjeda i jedan remi protiv Splita u posljednje dvije godine.

No sad situacija za prvaka nije idealna, Zagrepčani danas u Park mladeži (18 sati) dolaze kao treća momčad prvenstva.

- Vratit ćemo se tamo gdje nam je mjesto. Zbog Europe smo malo drukčije koncipirali pripreme. Ipak, nismo trebali izgubiti toliki broj bodova - kaže trener Zagrepčana.

Najveći su problem za Mamića ozljede i suspenzije u zadnjoj liniji. Sigali još nije dovoljno oporavljen, nema ni Schildenfelda, Taravel je suspendiran. Marko Rog prvi se put od transfera u Maksimir vraća na Park mladeži, ali prednost bi mogao dobiti Ante Ćorić, kojega želi Porto.

- Godi to čuti, ali Dinamo niti jednom gestom nije pokazao da želi prodati njega ili Pjacu. Vjerujte, Dinamo zna što radi. On je u jako dobrim rukama i poručujem menadžerima da ga puste na miru - kaže Mamić.

Junior Fernandes ne pamti po dobrome Park mladeži. Tamo mu je u travnju prošle godine nogu slomio Josip Rugašević, zbog toga je Čileanac vjerojatno propustio i odlazak na SP u Brazil.

Briga za Mamića prije Splita i Pireja je i forma Marka Pjace. Daleko je Marko od pravih izdanja, posljednji je gol zabio još početkom kolovoza Moldeu, a u 14 kola HNL-a još nije zabio.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • strmi007 30.10.2015.

    Dinamooooooooooooooooooooooo

  • MrDick 30.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mihi36 30.10.2015.

    Pobijedit Split pa ostavit Rijeku i Hajduk da se i dalje bore za drugu poziciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare