To je to što me zanima!

Od ekstaze do šoka: 'Vatreni' se vratili iz mrtvih pa potonuli...

Španjolcima se činilo da će lakoćom privesti utakmicu kraju kad je Ferrán Torres u 77. minuti zabio za 3-1, ali Oršić i Pašalić nisu tako mislili. Baš kad smo pomislili da će se sve okrenuti na naš mlin, stigao je hladan tuš
Vidi originalni članak

Nikad ne otpisujte Hrvatsku. Ona uvijek uskrsne, pisali su španjolski mediji prije utakmice "vatrenih" i "furije", osvrćući se na utakmicu Hrvatske i Škotske (3-1) u Glasgowu.

Srce koje se ne predaje hrvatski reprezentativci pokazali su i u Kopenhagenu. Do 85. minute gubili su 3-1, a onda su zabili dvaput i meč osmine finala odveli u produžetke.

POGLEDAJTE VIDEO: Danski policajci navijaju s Hrvatima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luka Modrić u toj je 85. probio po desnoj strani i ubacio pred gol, gdje su bili Ante Budimir i Mislav Oršić. Odbijala se lopta, a Oršić ju je nekako prebacio preko gol-linije. Turski sudac Cuneyt Cakir dobio je signal na satu.

Bio je to Oršićev prvijenac za reprezentaciju u desetom nastupu. I to - tako važan.

Jurila je Hrvatska i po treći gol, suci su pokazali šest minuta nadoknade. U drugoj je sijevnula kontra, Oršić je s lijeve strane ubacio na peterac gdje je savršeno utrčao Mario Pašalić i glavom pogodio za 3-3. Totalna ekstaza na tribinama i u domovini!

Četvrti Pašalićev gol u 27. nastupu. Što tek reći za važnost njegovoga... Inače, Oršić je u igru ušao u 67. minuti umjesto Ante Rebića, a Pašalić u 79. umjesto Nikole Vlašića.

Golove Oršića i Pašalića možete pogledati OVDJE.

Veselje ipak nije dugo trajalo. Álvaro Morata u 100. minuti na drugoj je stativi primio loptu Danija Olma, pobjegao Josipu Brekalu i zabio za 4-3. I kad smo mislili da će Hrvatska krenuti u novi juriš na izjednačenje, obrana je opet zaspala.

Kontru Španjolaca u 103. minuti golom je okrunio Mikel Oyarzabal. Asistent je i ovaj put bio Olmo.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • lana2311 28.06.2021.

    Rebic i Petkovic su prevara stoljeca. Orsic, Budimir i Pasalic pokazali da su nasa nada za dalje. Srcem, znanjem i hrabroscu pokazali kako se bori za reprezentaciju. Dalic snosi odgovornost za krivu selekciju igraca s kojima zapocinje utakmicu

  • 28.06.2021.

    Spanjolska je dvije klase iznad i to je prosto cinjenica

  • Krušo Hagur 28.06.2021.

    Ako sad Dalić ne otiđe, možemo se ostaviti nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare