To je to što me zanima!

Od 'najgoreg ikad' do legende: Lampardov povijesni hat-trick

NYC je utrpao pet komada Colorado Rapidsima, dok je ikona Chelsea zabijala u 38. 81. i 84. minuti. Na kraju je završilo 5-1 za domaćina čime su pobjegli pet bodova konkurenciji
Vidi originalni članak

Forma je prolazna, klasa vječna. Da to nije puka floskula, često potvrde igračine poput Franka Lamparda (38).

Legendarni engleski veznjak od prošle je godine član New York Cityja, kluba osnovanog prije tri godine. Natječu se u MLS-u, najelitnijem nogometnom rangu SAD-a gdje se trude što više popularizirati nogomet.

Stoga ne iznenađuje informacija kako je sinoćnji hat-trick Lamparda prvi u povijesti aktualnog mu kluba. NYC je utrpao pet komada Colorado Rapidsima, dok je ikona Chelsea zabijala u 38. 81. i 84. minuti. 

Na kraju je završilo 5-1 za domaćina čime su podebljali prednost na prvoj poziciji Istočne konfenrecije.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Poslije utakmice, Frank je rekao:

- Doista sam sretan, nisam znao za taj podatak. Znam da klub ima kratku povijest, no ovo je sjajno priznanje za mene kao igrača. Doista sam sretan kad igram dobro, osjećam se dobro. Očito, još mogu zabijati, čim sam spreman.

Ne tako davno, navijači kluba su ga proglasili najgorim pojačanjem u povijesti MLS-a. Ipak...

Stari lisac znao se naći na prvom mjestu u pravo vrijeme, baš kako je to činio u dresu 'bluesa' od 2001. do 2014. godine. U 427 nastupa za londonski klub, zabio je 147 golova. 

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 7

  • maso 31.07.2016.

    Dali najviše golova u ligi, primili najviše golova u ligi i još su "najmlađi" klub u ligi

  • silaaa 31.07.2016.

    klasa

  • blink4moment 31.07.2016.

    taj podatak za golove se odnosi na ligu, dok je sveukupno u karijeri za chelsea zabio 211 golova i po tome je najbolji strijelac u povijesti chelsea...jedan od najboljih veznih ikada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare