To je to što me zanima!

Od 'varalice' do genijalca: Otok opet lud za Duduom

Dudu je čudo, uvijek zabije kad je najgore, rekao je Nicklas Bendtner nakon pobjede u Liegeu. Svi mediji, suigrači i pogotovo trener hvale Eduarda
Vidi originalni članak

Dva dana nakon što mu je Uefa ukinula suspenziju zbog simuliranja, Eduardo je prošao put od tragičara do heroja. Pogreškom kod prvog gola postao je krivac za najgori mogući start Arsenala, ali zaslužan je i za najbolji mogući kraj, pišu engleski mediji o Eduardu dan nakon pobjede u Liegeu. Arsenal je gubio 2-0 nakon pet minuta, ali na kraju golom Eduarda uspio iščupati pobjedu.
- Eduardo uvijek zabije kada je najvažnije i to je sjajna karakteristika. Dobra za njega, ali i za nas - hvali suigrača Danac Nicklas Bendtner, strijelac prvog Arsenalovog gola.
Samo koji dan nakon što su ga prozivali prevarantom, engleski mediji o Eduardu pišu hvalopsjeve. "Ge-knee-ius" je umotvorina društva iz The Suna, aludirajući na gol koljenom vrijedan tri boda.
"U utakmici koju je mogao, a neki kažu i morao propustiti, Eduardo je zapečatio nevjerojatan Arsenalov povratak", još je jedna pohvala na Duduov račun. A u cijeloj priči prednjači Arsene Wenger. Sjajan je, on uvijek nešto smisli, kaže trener.
- Pogriješio je kod prvog gola, ali obilno je to vratio. Ima izvrstan osjećaj za igru, u situacijama poput one iz 81. minute uvijek loptu ugura u mrežu - kaže Wenger. Uefino pomilovanje spasilo mu je dva boda, sada ta odluka žalbene komisije ima još veću težinu.
- U problemima sam s ofenzivcima, puno ih je ozlijeđeno, i sjajno je što imam Eduarda na raspolaganju. Mediji su ga posljednjih dana 'sredili', svi znamo kako oštri mogu biti. Ali to je tako i s tim se moramo svi skupa pomiriti. Iako, činjenica je da nam sva ta halabuka oko Eduarda nije trebala - govori Wenger.
- Nije bilo nikakvih dokaza za presudu protiv Eduarda, ali svi mi koji radimo u nogometu moramo se nastaviti boriti protiv simuliranja - poentirao je francuski stručnjak.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • black25 17.09.2009.

    Hvala messi, također;)

  • d4mjan 17.09.2009.

    Zato lazete??? I kakve veze mi imamo sa tim Brazilcem? Taj za Hrvatsku igra samo zbog novaca i osobnog interesa! Glumac, lazov, prevarant. "Otok lud za Duduom" - Hahahha, koja laz!!!

  • d4mjan 17.09.2009.

    Zato lazete??? I kakve veze mi imamo sa tim Brazilcem? Taj za Hrvatsku igra samo zbog novaca i osobnog interesa! Glumac, lazov, prevarant. "Otok lud za Duduom" - Hahahha, koja laz!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare