To je to što me zanima!

Od vrha do dna: Boris Becker je u potpunosti bankrotirao!

Tijekom super bogate karijere Becker je osvojio ukupno šest Grand Slam naslova, a procjenjuje se da je od turnirskih nagrada i sponzorskih ugovora zaradio oko 57 milijuna eura
Vidi originalni članak

Nekad najbolji tenisač svijeta i bivši trener Novaka Đokovića Boris Becker službeno je bankrotirao!

Odvjetnici proslavljenog Nijemca došli su danas na Visoki sud u Londonu kako bi od sutkinje Christine Derrett zatražili još jednu, posljednju priliku za plaćanje dugotrajnog duga.

No, sutkinja Derrett zaključila je da ne postoje dovoljno jaki dokazi o kreditnoj sposobnosti trostrukog osvajača Wimbledona te da će svoje dugove moći otplatiiti uskoro. Ali ne još. Stoga je odbacila zahtjev za odgodom plaćanja duga.

Sutkinja se prisjetila i da je Beckera nekad gledala na Centralnom terenu All England Cluba.

- S velikim žaljenjem moram proglasiti bankrot - rekla je Derrett pa dodala:

- On ostavlja dojam čovjeka sa zakopanom glavom u pijesku.

Tijekom super bogate karijere Becker je osvojio ukupno šest Grand Slam naslova, a procjenjuje se da je od turnirskih nagrada i sponzorskih ugovora zaradio oko 57 milijuna eura.

Iznos nagomilanog duga još uvijek nije poznat.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Brozo 22.06.2017.

    Kockar. Jbg sam si je kriv

  • nijetebriga 21.06.2017.

    Nisu bedastoce nego istina.. i on je mislio, uzmem kredit u banci VB-ritanije i ne vracam, kao kod nas sto neki znaju, zaduzit se kreditima da, vracati ne.. Bankrotirao je svojom krivicom, razvod ga kostao cetvero djece -treba sve to financirati.. Raskalasen zivot, kupuje vilu na Malorci u elitnom susujedstvu, vila mu propada stojec prazna.. ne bi je covjek danas ni za staju ovaca uzeo da nekom nudi kamo li za sest miliona eura koje trazi... Za sto za nesto sto se sanirat mora i uredit a on za to nema novca?!... Prodajom je svoje dugove mislio rijesti..Kak doslo jos brze otislo...

  • eon 21.06.2017.

    Novcu triba biti dobar pastir(dalmatinska narodna) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare