To je to što me zanima!

Odbio alkotest pa završio bez poziva: Weiss izbačen iz repke

Krilnog napadača Al-Gharafe je zaustavila policija u Bratislavi zbog prebrze vožnje. Odbio je alkotest i završio u policijskoj postaji. Pušten je, a ubrzo je reagirao i slovački izbornik Jan Kozak
Vidi originalni članak

Slovački reprezentativac i član Slovačke nogometne reprezentacije na Euru u Francuskoj Vladimir Weiss (26) neće igrati za nacionalnu vrstu u nadolazećim kvalifikacijskim susretima sa Slovenijom i Škotskom. Weiss je u ponedjeljak odbio alkotest čime si je potpisao presudu.

Krilnog napadača Al-Gharafe je zaustavila policija u Bratislavi zbog prebrze vožnje. Odbio je alkotest i završio u policijskoj postaji. Pušten je, a ubrzo je reagirao i slovački izbornik Jan Kozak. Rekao je kako više ne računa na njega.

- Bez obzira jeli kriv ili ne, Weiss neće igrati sljedeće dvije utakmice protiv Slovenije i Škotske - rekao je Kozak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 04.10.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • 04.10.2016.

    Kako krivo prenosite vijesti. Ispada da je izbačen u smislu disciplinske kazne od strane izbornika, a izbornik je izjavio kako je pokušao kontaktirati Weissa ali ga nije mogao dobiti, te s toga neće nastupiti u samo sljedeće dvije utakmice (za par dana) jer trebaju mir u reprezentaciji. Speaking at a news conference, Slovakia head coach Jan Kozak said: "Regarding Vladimir Weiss, we tried to contact him but unfortunately we failed. We got in touch with his lawyer, who said he would be with us in a short time. "I'll talk to him. Regardless of whether he is guilty or innocent, I decided that he will not play in the next two matches because we need to work in peace. We'll see how the investigation goes and then we will draw conclusions."

Komentiraj...
Vidi sve komentare