To je to što me zanima!

Odbio dati ruku: Tipsarević od Štepaneka dobio srednji prst

Nakon što je izborio pobjednički poen za izjednačenje omjera na 1-1 Tipsarević je krenuo prema Štepanku, koji mu je odbio pružiti ruku. Srbin je zbog toga poludio
Vidi originalni članak

Drugi meč Davis Cup ogleda između Češke i Srbije u kojem su igrali Radek Štepanek i Janko Tipsarević dobio je dodatni 'gem' po završetku. Nakon što je srpski tenisač pogodio paralelu za pobjednički poen te izjednačenje omjera na 1-1, krenuo je slaviti te se rukovati s protivnikom.

No, nezadovoljni Čeh odbio mu je pružiti ruku te mu je umjesto toga pokazao srednji prst. Takav nesportski potez potpuno je razbjesnio Tipsarevića, koji je krenuo prema Štepaneku u potrazi da izvuče pravdu. Nakon što je kratko proslavio pobjedu sa suigračima krenuo je u razračunavanje, no suigrači mogući sukob dvojice tenisača.

- Nevjerojatno, išao sam mu dati ruku, a on je meni pokazao srednji prst. Takvo što mi se nikada nije dogodilo u karijeri. Ostao sam zaprepašten i da, izgubio sam malo glavu nakon toga - rekao je Tipsarević, koji je pobijedio 5-7, 6-4, 6-4, 4-6, 9-7.

- Ne samo da mi je dao srednji prst, nego mi je rekao smrdljiva pi... Nevjerojatno. Priznao sam mu dvije sporne loptice tijekom meča, preskočio sam mrežu da vidim kako je, kada je pao. A, on? On mi je tako vratio.

Štepanek pak nije vidio ništa spornog u tome.

- Ne znam što mu je. Normalno sam mu dao ruku. Ne znam niti zašto je nakon svega navaljivao na mene. Pitajte njega.

Češka i Srbija danas igraju parove u sastavima Berdych/Štepanek te Bozoljac/Zimonjić.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Cro Cop 10.04.2012.

    Bravo za Stepaneka. Tako se postupa sa bezobraznim Srbinom, ne kao onaj nas debil Karlovic. Nedavno na turniru u Indian Wellsu Cilic igra protiv Nalbandiana. Karlovic umjesto da sjedi na tribini i daje podrsku kolegi iz reprezentacije, on se negdje na nekoj livadi zajebava sa Djokovicem i napucava nekakvu loptu. Karlovic ne zasluzuje da igra Davis Cup. On je jedan obicni sebicnjak.

  • ToniMontana 09.04.2012.

    Srbija ili Tursbija o fair playu, to je najgori i najodvratniji narod na svijetu. Na EP u rukometu su palili aute i buseve Hrvatskih navijaca. Turci pricaju o fair playu hahaha.

  • suzanne 08.04.2012.

    MANJE bi ti se gadio da je stoti na ranglisti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare