To je to što me zanima!

Odbio doći na liječnički pregled jer ne želi primati ruske rublje

Manolas želi plaću u eurima ili transfera u Zenit neće biti. Pored toga, u korist mu ne ide niti nedavni incident na reprezentativnoj utakmice Bosne i Hercegovine i Grčke gdje je napao Edina Džeku...
Vidi originalni članak

Roma je u velikoj akciji rekonstrukcije momčadi. Prometno je kao na kolodvoru praktički, a rimski klub se uspio istaknuti prodajom Mohameda Salaha u Liverpool za 40 milijuna eura.

Nastavljaju i dalje s istom praksom, ovih je dana aktualna prodaja dvojca Kostas Manolas - Leandro Paredes za kojeg ruski Zenit nudi 70 milijuna eura.

Međutim, pojavio se problem. Grčki stoper Manolas nije se pojavio na liječnikom pregledu jer želi odgoditi transfer zato što mu ruski klub plaću nudi u domaćoj valuti, ruskim rubljima. 

Manolas želi plaću u eurima ili transfera neće biti. Pored toga, u korist mu ne ide niti nedavni incident na reprezentativnoj utakmice Bosne i Hercegovine i Grčke u kvalifikacijama za Mundijal gdje se sukobio sa suigračem iz Rome, Edinom Džekom.

Odnosi su zategnuti, a ako Roma već mora birati, očito će izabrati čovjeka koji je prethodne sezone zabio 39 golova u 51 utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • IvicaMedved 28.06.2017.

    Grci su inače jako bistri

  • st_junkie 28.06.2017.

    pa nije covjek blesav, sto ce mu rusko rublje, bolje eure!

  • wealdstoneraider 28.06.2017.

    Je baš Manolas ide zbog Džeke, što vi novinari možete prosuti, to ni pas ne bi polizao. Dakle, Roma do 30.6 mora namiriti cca 80 milijuna eura duga zbog financijskog fair playa. Od Salaha su zaradili 42 milijuna, ostatak planiraju uprihoditi prodajom Manolasa. Ukoliko do transfera ne dođe, dug će se namiriti već podignutim kreditom u banci Goldman Sachs. Romin vlasnik James Pallota je te novce ( 55 milijuna eura) namijenio za pojačanja, ali ih može također preusmjeriti za saniranje dugova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare