To je to što me zanima!

Odbjegli reprezentativac Kube došao u SAD i zatražio je azil

Odvjetnik iz Miamija Alex Solomiany potvrdio je da De Armas nije bio bolestan, već je u trenucima utakmice protiv Salvadora bio u autobusu na putu za Floridu
Vidi originalni članak

Kubanski nogometni reprezentativac Yosmel de Armas (22) zatražio je azil u SAD-u nakon što je nestao tijekom olimpijskog kvalifikacijskog turnira održanog krajem prošlog mjeseca u Nashvilleu...

De Armas je igrao u porazu od Salvadora (4-0) u drugoj utakmici turnira, da bi poslije nje pobjegao iz hotela u kojem je bila kubanska reprezentacija. Iz stručnog stožera su objavili kako je bolestan, te da zbog toga nije igrao protiv Kanade u zadnjem dvoboju turnira, ali to se pokazalo neistinom.

Odvjetnik iz Miamija Alex Solomiany potvrdio je da De Armas nije bio bolestan, već je u trenucima utakmice bio u autobusu na putu za Floridu.

- Zastupam ga pro bono. Trenutno pripremamo dokumente za azil koje ćemo poslati u Ministarstvo domovinske sigurnosti i nadamo se da će zahtjev biti riješen u roku od dva ili tri dana. De Armas je nervozan, sam je ovdje. U Miamiju ima prijatelje, ali ne i obitelj - kazao je Solomiany.

Zanimljivo, i prije četiri godine, tijekom olimpijskih kvalifikacija u Tampi, iz kubanske su reprezentacije pobjegla sedmorica nogometaša.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare