To je to što me zanima!

Odbojkašice se zagrijavale na pumpi INE i dijelile ulaznice...

Reprezentativke predvođene Samantom Fabris, Rene Sain i Katarinom Luketić družile su se s Ininim kupcima i navijačima te ih darivale ulaznicama za okršaje s Argentinom, Bugarskom i Portorikom
Vidi originalni članak

Hrvatske odbojkašice odradile su zagrijavanje za važne utakmice koje im predstoje na Ininom maloprodajnom mjestu u Varaždinu. Reprezentativke predvođene Samantom Fabris, Rene Sain i Katarinom Luketić družile su se s Ininim kupcima i navijačima te ih darivale ulaznicama za predstojeće okršaje s odbojkašicama Argentine, Bugarske i Portorika.

Uz kartu više, potražnja je bila i za nezaobilaznim fotografiranjem s atraktivnim sportašicama koje će svoje iduće utakmice igrati u Varaždinu od 21. do 23. srpnja, u okviru treće runde kvalifikacija 2017 FIVB Grand Prixa.

Potporu da ostvare što bolje sportske rezultate dala im je INA koja je od svog osnutka tradicionalni partner sporta: amatera i profesionalaca, onih koji tek čine svoje prve sportske korake, ali i etabliranih manifestacija i ostvarenih sportaša. Stoga je u 2017. godini nastavila suradnju s Hrvatskim odbojkaškim savezom.

 


 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare