To je to što me zanima!

Fantastične Hrvatice ''razbile'' europske prvakinje Ruskinje

Hrvatska će se u srijedu od 17 sati, također u Rotterdamu, za četvrtfinale boriti protiv drugoplasirane iz skupine A, a to je Italija koja je poražena od Nizozemske
Vidi originalni članak

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija priredila je senzaciju na Europskom prvenstvu koje se održava u Belgiji i Nizozemskoj. Naše su odbojkašice u trećem kolu skupine C u Rotterdamu svladale favorizirane Ruskinje s glatkih 3-0 u setovima (25-21, 26-24, 26-24). 

Rusija je i prije ovog susreta osigurala prvo mjesto u skupini, a zahvaljujući pobjedi Bjelorusije nad Bugarskom, i Hrvatska je osigurala treće mjesto i prolaz dalje pa sama utakmica i nije imala rezultatsku napetost, no bez obzira na to naše igračice zaslužuju velike pohvale jer niti u takvim okolnostima nije lako pobijediti europske prvakinje, a pogotovo ne u tri seta. 

Na krilima odličnog izdanja Mire Topić, Maje Poljak i Katarine Barun Šušnjar, Hrvatska je bila sjajna od samog početka susreta. Prvi set naše su odbojkašice dobile 25-21, a u ostala dva išlo se do 26. boda. 

Podsjetimo, naše su odbojkašice izgubile od Bjelorusije u prvom susretu 0-3, zatim svladale Bugarsku 3-2 te će se u srijedu od 17 sati, također u Rotterdamu, za četvrtfinale boriti protiv drugoplasirane iz skupine A, a to je Italija koja je danas poražena od Nizozemske 0-3. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • bubleha 29.09.2015.

    Svaka čast cure. Sramota je što naši mediji ovo bolje ne prate.

  • El Tractor 29.09.2015.

    Mic po mic, samo lagano, pa dokle se dogura :)

  • Ivana_Os_1991 29.09.2015.

    ali molim vas da netko nauci micu da u odbojci nema brejka. hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare