To je to što me zanima!

Odlazak još jednog senatora: Veliki Didier odlazi u mirovinu

Nakon 20 godina natjecanja u profesionalnom nogometu, Dider Drogba odlučio je objesiti "kopačke o klin". Objavio je to uoči početka nove sezone te povodom proslave 40. rođendana...
Vidi originalni članak

Legendarni napadač iz Obale Bjelokosti, Didier Drogba, najavio je odlazak u mirovinu. Drogba nastupa za Phoenix Rising, čiji je ujedno i vlasnik. Trenutno nastupaju u USL ligi, odnosno ligi ispod MLS-a.

- Za mene je zaista uživanje što igram i dalje. Uloga vlasnika/igrača mi se jako sviđa, okružen sam s mnogo mladih nogometaša i drago mi je što sam u mogućnosti prenijeti im svoje znanje. Ali, ova sezona je posljednja. Imam 40 godina, tako da je vrijeme za mirovinu - izjavio je bivši napadač Chelseaja koji je neki dan proslavio rođendan te rekao kako će na jesen objesiti "kopačke o klin".

Drogba je karijeru započeo u Le Mansu još 1998., igrao je i za Guingamp, Marseille, Chelsea, Shanghai Shenhuu, Galatasaray, Montreal Impact. Najveći trag ostavio je u Chelseaju gdje je osvojio jednu Ligu prvaka te četiri Premier lige. U ukupno 381 utakmici u dresu Chelseaja postigao je 164 gola.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dudlac111 15.03.2018.

    drog-ba bosanski narkoman

  • dinamojavolim1 14.03.2018.

    Iako sam veliki navijac uniteda drogba mi je sigurno jedan od najdrazih igraca...sretno u zasluzenoj mirovini👍

  • lopovi od 1902 14.03.2018.

    To dive or not to dive....

Komentiraj...
Vidi sve komentare