To je to što me zanima!

Odlazak legendi: Nakon Raula, Real napustio i Guti

Jose María Gutierrez Guti je nakon 15 godina napustio Real Madrid. U klubu u kojem je igrao od početka svoje karijere Guti je osvojio 15 trofeja
Vidi originalni članak

Real Madrid se pozdravio s još jednom legendom kluba. Nakon što je u subotu obznanjeno da će Santiago Bernabeu nakon 16 godina napustiti Raul Gonzalez, njegovim stopama je krenuo i Jose Maria Gutierrez poznatiji kao Guti. Legendarni broj 14 Reala u nedjelju je na press konferenciji u prostorijama kluba potvrdio odlazak iz klube u kojem je proveo čitavu karijeru odnosno 15 godina.
- Želim se zahvaliti svima, obitelji i prijateljima. Odluka nije bila laka, ali nadam se da ću se jednoga dana vratiti u klub - rekao je Guti koji se po odlasku iz Reala povezuje s turskim Bešiktašom.
U društvu sportskog direktora Jorge Valdana koji mu je davne 1995. bio prvi trener, Gutiju su priredili prezentaciju s najboljim trenucima iz njegove karijere te su izvadili iz vitrina 15 trofeja koje je s voljenim klubom osvojio.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bosnia_80 25.07.2010.

    raul i guti su godinama bili duša i srce real madrida, kao istinski navijač želim im sve najbolje u budućnosti i hvala im za sve lijepe trenutke koje sam dozivio gledajući ih u dresu mog jedinog i najdražeg kluba! pamtim njihove debije u realovom dresu kao i sve radosne ali i tužne trenutke...

  • igor19 25.07.2010.

    zalit ce te...ebo vas Mourinho

  • holsten 25.07.2010.

    sjecam se da je bivsi presidente ramon calderon jos 2008 izjavio kako broj 7 nakon raula vise nece dodijeljivat... e sad je pitanje hoce li florentio perez za svoga ljubimca (cr) napraviti iznimku...??

Komentiraj...
Vidi sve komentare