To je to što me zanima!

Odlazak na vrhuncu: Rudić napušta kormilo 'barakuda'...

Izbornik zlatnih hrvatskih vaterpolista iz Londona Ratko Rudić u četvrtak obznanit će svoj odlazak s klupe. No ostat će u vaterpolskom savezu kao sportski direktor
Vidi originalni članak

Jedan od najtrofejnijih trenera ikad Ratko Rudić više neće biti izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije. Nakon osvajanja olimpijskog zlata u Londonu veliki strateg odlučio je na vrhuncu napustiti kormilo 'barakuda', a sve detalje će iznijeti na konferenciji za medije u četvrtak.

Večernji list piše da njegov odlazak s mjesta izbornika ne znači i definitivno napuštanje reprezentacije, već će preuzeti posao sportskog direktora  Hrvatskog vaterpolskog saveza. Surađivat će s mlađim uzrastima, ali i s A reprezentacijom.

Prvi kandidat za upražnjenu klupu spominje se Ivica Tucak, a u kombinaciji su i Elvis Fatović i Vjeko Kobešćak.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lal831 13.09.2012.

    Najbolji ikad :)

  • DanijelSrpak 13.09.2012.

    ratko hvali za sve , nasljednika si naučio sve što si znao, sada je njemu da to i pokaže, dobro je što ostaješ uz savez da svojim savjetima pomogneš ,

  • guigou 13.09.2012.

    Hvala ti na svemu što si učinio za hrvatski i svjetski vaterpolo, drago mi je da ćeš ostati u reprezentaciji, tako će novi izbornici lakše nastaviti gdje si stao. A tvoju predanost i entuzijazam osjetit će u zraku... Hvala legendo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare