To je to što me zanima!

Odlazi iz Dinama: Zoran Mamić će postati trener Al Nassra!?

Mamić je na klupu Dinama sjeo 2013. godine i otada je tri puta osvojio prvenstvo te dva puta Superkup. Igrao je i Ligu prvaka gdje je pobijedio Arsenal 2-1. Dinamo je vodio u 88 utakmica ostvarivši 65 pobjeda
Vidi originalni članak

Prema pisanju arapskih medija, Al Nassr i Dinamo postigli su dogovor. Zoran Mamić će preuzeti klubu saudijskog velikana. Štoviše, sve je navodno dogovoreno između klubova, a jedino što je ostalo za raspraviti je Mamićeva plaća. Sadašnji trener Patrice Carteron radi za 150 tisuća dolara, no traži povišicu na 280 tisuća.

Mamić je na klupu Dinama sjeo 2013. godine i otada je tri puta osvojio prvenstvo te dva puta Superkup. Igrao je i Ligu prvaka gdje je pobijedio Arsenal 2-1. Dinamo je vodio u 88 utakmica ostvarivši 65 pobjeda, 9 remija i 14 poraza.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • drbuuf 20.06.2016.

    Od kada nema Pamica s njegovim biserima HNL je postala sranje. Dajte nam Krunu ili Ciru da se imamo čemu smijati. Ovi tovari i njih Hajduk su dodijali i Bogu i ljudima.

  • Pukovnik10 20.06.2016.

    koja je to bježanija bez brata.

  • Pivica velika 20.06.2016.

    Ako se to ostvari,nitko sretniji od mene! Ne zato što mrzim Zokija,nego jednostavno smatram da Dinamo njegovim odlaskom ne gubi puno! Nije on baš neki extra trener,a nakon povlačenja Zdravka na poziciju savjetnika mislim da izbijamo argumente "nekima".Naravno,Zdravko za savjetnika do kraja života ! Ali pazi ovo .....Ali jednu drugu stvar da kažem! ...... pazi ovo!!!Kao da mi čita misli!? Hrvoje Horvat · Trbuhozborac u Croatia Problem Hajduk - HNS Kako je to moguće da jedan klub kao Hajduk nema predstavnika u HNS-u, zašto repka ne igra u Splitu i što je s „problematičnim“ suđenjem. A što se desilo zadnji put kada je repka igrala na Poljudu: svastika pa oduzet važan bod, kazna 100.000 EUR i dvije utakmice bez publike. Zašto bi repka dolazila negdje gdje nije dobrodošla? Predstavnike Dalmacije ne određuje HNS već ih biraju sami klubovi iz Dalmacije. Bivši predsjednik Hajduka Brbić i javno priznaje da je sporni Šupraha bio kod njega na sastanku i da je Hajduk tj. Brbić podržao Šuprahu kao predstavnika Dalmacije i Hajduka u HNS. Poslije su se posvađali i od onda Hajduk odjednom „nema predstavnika u HNS“. Da li je to stvarno dovoljan razlog za bojkot reprezentacije i reketiranje cijele nacije? Mnogi će reći da nije normalno da jedan klub bude prvak 10 tj. 11 godina za redom, ali nitko ne zna navesti kada je to Hajduk u zadnjih deset godina imao momčad bolju od Dinama koja je zaslužila biti prvak? Kako to da Dinamo svake godine ide u skupine Euro lige ili Lige prvaka a Hajduk ispada

Komentiraj...
Vidi sve komentare