To je to što me zanima!

Odličan nastup Bogdanovića, Teletović najbolji igrač Netsa

Bojan Bogdanović polako se privikava na NBA košarku. U pripremama za početak nove sezone, njegovi Brooklyn Netsi pobijedili su Sacramento Kingse sa 129-117
Vidi originalni članak

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije hvata konce igre Brooklyn Netsa, a dobra vijest za njega jest da je u pripremnim utakmicama redovito u početnoj petorci .

Bojanu Bogdanoviću u Pekingu su od početka na terenu društvo pravili Deron Williams , Joe Johnson, Brook Lopez i Mirza Teletović , koji je ušao na mjesto Kevina Garnetta .

Bogdanović je bio među boljim igračima na terenu u prvom poluvremenu, kad je zabio svih svojih 11 koševa. Imao je i tri asistencije, a za 29 minuta šutirao je 4/8 iz igre.

Do pobjede je Netse s 22 poena povukao Mirza Teletović . Bosanskohercegovački reprezentativac pogodio je šest trica iz devet pokušaja , imao je i četiri skoka, a s njim na terenu Netsi su napravili 19 razlike protiv Sacramenta.

Ben McLemore bio je najbolji kod Kingsa s 22 poena, a Omri Casspi postigao je 16 poena. No upravo je Izraelac promašio tricu za pobjedu na kraju četvrte četvrtine, pa je u dodatnih pet minuta Brooklyn došao do konačnih 129-117.

U noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu igrat će i Damjan Rudež . Njegova Indiana gostuje u Clevelandu kod LeBrona Jamesa , Kevina Lovea i Kyriea Irvinga .

Idi na 24sata

Komentari 15

  • LebronPetrovic 16.10.2014.

    Trtttttt trttt

  • JosoJajaš 16.10.2014.

    polako ali sigurn hvlll

  • Belina_1 15.10.2014.

    bojan zna,bojan može i hoće uspiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare