To je to što me zanima!

Odlične naše: Ana četvrta, Nika deseta u Garmischu

Ana Jelušić završila je kao četvrta, a Nika Fleiss kao 10. u sedmom slalomu sezone u njemačkom Garmisch- Partenkirchenu. Pobjednica je Vonn
Vidi originalni članak

U sedmom slaomu sezone u njemačkom Garmischu Ana Jelušić bila je četvrta, što je njen najbolji ovosezonski rezultat. Za trećeplasiranom Marušom Ferkom zakasnila je tri stotinke.
- E, da imam dužu ruku... Sad bih bila na postolju - rekla je kroz smijeh Ana Jelušić nakon što joj je izmaknulo treće postolje u karijeri. Gornji dio staze odskijala je sjajno. Na prvom prolazu imala je najbolje vrijeme. No u donjem dijelu, na ravnini, Ana je izgubila stečenu prednost od 30 stotinki i u cilj ušla kao treća.
- Zadovoljna sam iako ste nakon četvrtog mjesta uvijek malo tužni. Znate da je malo nedostajalo do postolja... Ali super, ovo je odličan poticaj prije Svjetskog prvenstva u Val d’Isereu - rekla je Ana. Druga hvratska skijašica Nika Fleiss hrabrom i brzom vožnjom 21. mjesto iz prve vožnje unaprijedila je završivši na desetom. To je također i Nikin najbolji rezultat sezone. Matea Ferk nije uspjela završiti prvu vožnju koju je postavljao Anin trener Zoran Sobol. Pobijedila je Amerikanka Lindsey Vonn.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mirni1 02.02.2009.

    a kad bu pala medalja na svjetskom, onda se buju brže bolje svi polomili pisajući hvalospjeve!

  • dite_cacino123 30.01.2009.

    Bravo cure !!

  • miki4321 30.01.2009.

    Bravo Jelušić bravo Fleiss.

Komentiraj...
Vidi sve komentare