To je to što me zanima!

Odlične vijesti iz BiH: Žuti se oporavlja, stanje mu je bolje

Prosinečki je u petak završio na hitnoj operaciji koja je trajala četiri sata nakon što mu je noć prije pozlilo, a na intenzivnoj bi njezi trebao ostati do kraja tjedna. Imao je problem s divertikulom tankog crijeva
Vidi originalni članak

Odlične vijesti stižu iz Sarajeva!

Robert Prosinečki se dobro oporavlja nakon operacije, potvrdio je to Nogometni savez BiH. Stanje mu je stabilno i iz dana u dan je sve bolje.

- Zdravstveno stanje izbornika Prosinečkog se svakim danom poboljšava. Postoperativni period oporavka ide pozitivnim tijekom - stoji na stranicama Saveza.

Prosinečki je u petak završio na hitnoj operaciji nakon što mu je noć prije pozlilo, a na intenzivnoj bi njezi trebao ostati do kraja tjedna. Operacija je trajala četiri sata, a imao je problem s divertikulom tankog crijeva.

Ovo nije prvi put da je legendarni Žuti završio u bolnici. U lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć. Sljedeći dan obavio je detaljne pretrage na KBC Rebru. 

Strahovalo se tada da ima problema sa srcem i da je na naplatu došao njegov strastveni porok pušenje, ali na kraju se ispostavilo da je za njegove muke kriva bila želučana bakterija koja je uzrokovala probleme i s centrom za ravnotežu

Dvije godine poslije, također u lipnju, Prosinečki je s Crvenom zvezdom bio na pripremama u Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika. No u pitanju je bio manji pad imuniteta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • majstorlale 26.11.2018.

    Brz oporavak Legendo

  • Guginho 26.11.2018.

    Najbolji hrvatski tehnicar od kad ja gledam nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare