To je to što me zanima!

Odlučio nepostojeći gol:Spursi 'pobrali' petardu od Chelseaja

Sudačka odluka kod drugog pogotka Chelsea odlučila je tijek susreta. Tottenham se nije uspio vratiti i u polufinalu FA kupa Chelsea je pregazio Spurse s visokih 5-1
Vidi originalni članak

Chelsea je finale FA kupa izborio preko Tottenhama i to s pet komada u mreži Spursa.

Potpomognuti srećom, sucem ili neiskorištenim šansama momčadi Harryja Redknappa 'bluesi' su naizgled lako došetali do finala.

Spursi nisu iskoristili svoje šanse, a kazna ih je stigla u 43. minuti kada je Drogba donio vodstvo Chelseaju i to spektakularnim kolom nakon što je izvrtio svog čuvara.

Događaj koji je ipak obilježio, ali i presudio utakmicu dogodio se u nastavku. Nepostojeći gol, nakon košmara pred golom Tottenhama i nekoliko odbijanaca priznat je Juanu Mati. Chelsea je tako dobio 2-0 na kontu iako lopta nije prešla crtu.

Spursi su nakon toga reagirali, smanjili nakon pet minuta preko Garetha Balea, ali odgovor je očito bio nedovoljno snažan.

Chelsea je do kraja susreta pregazio Tottenham s još tri gola za konačnu, visoku pobjedu od 5-1.

Zabili su za 'bluese' još Ramires u 77., Lampard s tridesetak metara u 82. i u četvrtoj minuti nadoknade Cudicinija je tukao i Malouda.

U finalu će momčad Roberta Di Mattea snage odmjeriti s Liverpoolom koji je jučer svladao Everton 2-1.

'Modrić potpuno neaktivan s lošim dodavanjima'

Nakon debakla u polufinalnom susretu poraz su Spursima dodatno zagorčali sportski portali. Goal.com proglasio je Luku  Modrića najslabijim igračem susreta.

Modrić je od sportskog portala dobio četvorku. Loše kao hrvatski reprezentativac prošao je još jedan Tottenhamov igrač, William Gallas.

'Neaktivan je bio Modrić velikim dijelom utakmice, podijelivši tek nekoliko dobro poznatih upotrebljivih asistencija. Potpuno je pao u zadnjih 15 minuta ogleda", piše Goal.com o Modriću.

FA Cup, polufinale:

Chelsea - Tottenham 5-1 (Drogba 43, Mata 50, Ramires 77, Lampard 81, Malouda 90+3 / Bale 56)

Idi na 24sata

Komentari 89

  • mangart 16.04.2012.

    ma kakav je to naslov "odlučio nepostojeći gol"? pa chelsea ih je "pojeo" za doručak...

  • Fenix 16.04.2012.

    5:1 , a hrvatske novine pisu da je "nepostojeci "gol presudio. Davno sam rekao da od Luke nema nista. Sto je bilo bilo je. On je poceo stagnirati i tesko ce se vratiti u prijasnju formu. Njegove lopte nisu upotrebljive za postzanje golova.Ne sutira na gol i ne postize pogodke. Mogao bih opet u Dinamo !

  • Nisam Taj 16.04.2012.

    Ovo je sad vec nekoliko utakmica u nizu kako se pomaze Chelsea. Nije stvar u nepostojecem golu i je li lopta presla liniju jer do te rasprave nije smjelo ni doci posto je Terry napravio prekrsaj u napadu. Prije samog udarca Mate srusio je 2 igraca Tottenhama u pokusaju da dođe do lopte koji su lancanom reakcijom srusili Cudicinija i tako ga onemogucili da uopce pokusa obraniti taj udarac sto mu ne bi bilo pretjerano tesko jer je lopta isla tocno u njega. Meni je smjesno kako se Chelsea sudi pred kraj sezone,kao i unitedu. Zaista je tragicno kako ih se gura da uđu u LP i eto da osvoje FA Kup,ali nece protiv Liverpoola to proci gospodo. Chelsea je stara Liverpoolova musterija jos iz LP i jedva cekam da se Kup nađe u Gerrardovim rukama pred 40 000 navijaca obucenih u crvene boje,orit ce se "You`ll Never Walk Alone Londonom kao nikad dosad... :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare