To je to što me zanima!

Odlučni Raymond: 'Vasiljević nije kriv za poraz u Češkoj'

Znojmo je slavio s 8-2. Medveščaku je najteži poraz prije toga u prvoj sezoni EBEL-a nanio im je KAC u Klagenfurtu, 7-0, a za 'medvjede' je tada branio Robert Kristan
Vidi originalni članak

U svlačionici sam dečkima rekao da Vasiljević nije kriv za poraz. To je prevelik pritisak za jednog klinca od 18 godina. Pa, do ove sezone nije branio ni u jednoj profesionalnoj utakmici, a ove je branio u Salzburgu i Znojmu. Ebel liga je jedna druga razina hokeja, stao je u obranu svoga golmana trener Medveščaka Marty Raymond.

U petak navečer “medvjedi” su teško stradali u Češkoj, Znojmo ih je ispratio s 8-2. 

- Nemam što zamjeriti Vasiljeviću, on se trudi koliko može, ali teško je bez prvog i drugog vratara svladati bilo koga.

Nije to najveći poraz Medveščaka u Ebelu, u prvoj sezoni su ih pobijedili KAC 7-0 (Kristan je branio) i Red Bull 9-3 (Belić), u drugoj sezoni su stradali kod Villacha 7-1 (Kristan). Eto, čak je i Kristan znao primiti “sedmicu”.

- Andrej će biti dobar golman, no mora još puno učiti, nepravedno je prema njemu da bude u ovakvoj situaciji. Ne smijemo u njega sad upirati prstom.

I prošlotjedni junak protiv KAC-a Mate Tomljenović također ima 18-godina, no Mate ipak brani za seniorsku i U-20 reprezentaciju te igra u jakoj juniorskoj slovačkoj ligi, a Andrej brani za U-18 reprezentaciju i za Medveščak u ne baš jakoj slovenskoj ligi.

- Andreju moramo pružiti potporu, znam da mu je sada teško.

Michael Ouzas se još nije oporavio od posljedica potresa mozga, ali vjerojatno će danas braniti u Ledenoj protiv Linza (17.30).


Idi na 24sata

Komentari 2

  • ecolozzi 16.10.2011.

    Znojimo se znojimo, ali nema veze bit će bolje kažu ljudi.:) Da nije kakva afera sa novcima pa je moral pao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare