To je to što me zanima!

Odluka Britanskog boksačkog saveza: Chisora bez licencije...

Nakon tučnjave na konferenciji za novinare s Davidom Hayeom, Britanska boksačka federacija (BBBC) oduzela je licenciju boksaču Derecku Chisori koji ima pravo žalbe
Vidi originalni članak

Na vaganju prije meča ošamario je Vitalija Klička, u ringu je uoči borbe pljunuo njegovog brata, a onda se na konferenciji za novinare nakon borbe potukao s Davidom Hayeom. Dereck Chisora izgubio je boksačku licenciju, tako je odlučila Britanska boksačka federacija (BBBC), a Chisora ima pravo žaliti se na odluku.

Podsjećamo, nakon nemilih scena na konferenciji za novinare, Chisora je zaprijetio Hayeu da će ga pronaći, upucati i spaliti. Hayeov menadžer u tučnjavi je ozlijedio lice, a Chisora je nakon incidenta priveden i ispitan u policiji. Chisori je ovo drugo oduzimanje licencije. Prije Britanske boksačke federacije, licenciju mu je oduzeo i Svjetski boksački savez i to na neodređeno vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • papastrumpf 15.03.2012.

    joj smjesni su,idu bilo kako napravit reklamu za boks,jer ga mma uvelike gura sa scene,kao fol da je nasilan i kakko su to opaki decki,samo da malo nabriju ljude,u boksu se daleko vise batina dobije za one koji neznaju,ali da je mma daleko atraktivniji i zahtjevniji je. a braca klicko su dva komedijasa,i trebaju neznam kaj,u politiku vjerojatno.

  • HercegSvabo 15.03.2012.

    Šteta volio bi vidit fight chisora vs haye.

  • ĐorđePatković 15.03.2012.

    bio je provociran a hej je njega prvi udario

Komentiraj...
Vidi sve komentare