To je to što me zanima!

Odluka kluba: I Rukavina mora na press konferencije

Puno se bolje snalazim kada nisam u špici i kada mi je lopta puno u nogama, rekao je Rukavina, kojega su "prisilili" da daje izjave medijima
Vidi originalni članak

U moru loših vijesti u Hajduku su barem u jednom segmentu uveli reda, igrači više ne smiju odbiti službene press konferencije.
- Stav kluba je da se svaki igrač mora pojaviti na službenoj tiskovnoj konferenciji, u protivnom će biti kažnjen po klupskom pravilniku - pojasnio je glasnogovornik Davor Pavić.
Shodno tome, u utorak je došao Ante Rukavina. Kaže da nikada ranije nije bio pod paskom ovoliko trenera.
- To je jedan od boljih poteza Hajduka u zadnje vrijeme.
Vučević je Rukavinu povukao iz špice napada.
- To sam jedno vrijeme igrao i u Šibeniku i u toj se ulozi puno bolje snalazim jer imam više loptu u nogama i mogu pomoći momčadi. Uostalom, ja i onako nisam "čisti killer" - tvrdi mladi napadač, koji je demantirao i pisanje grčkog tiska kako prelazi u Panathinaikos.
- Nikad to nisam izjavio. Igrač sam Hajduka i tako će biti sve dok ne dođe ponuda kojom ćemo svi biti zadovoljni. No ponuda neće ni doći jer nema nikakvih rezultata niti mojih dobrih igara, tako da se u ovom trenutku koncentriran samo na Hajduk.

VELIK PROMET - MALA ZARADA
Hajdukov pregovarački tim na čelu sa predsjednikom Matom Perošem paralelno pregovara s velikim brojem igrača. Neka imena su potvrđena, neka pak ne, no riječ je o Maloči, Skoki, Ibričiću, Brkljači, M. Buljatu, Sidibeu.... Jedini je problem što vrijeme brzo curi, do prvog službenog ogleda sa Birkirkarom preostala su samo dva tjedna, tako da će se bilo tko od potencijalnih prinova uklopiti u momčad do prve utakmice.

BIJELI NA SLJEMENU
Slobodno popodne bijeli su iskoristili za posjet Pohorju. Susretljivi domaćini organizirali su im prijevoz žičarom do platoa Sljeme na kome su, na 950 metra nadmorske visine, izgrađeni hoteli i sportsko rekreacijski centar. Šetnjom po svježem planinskom zraku vratili su dio snage izgubljene na jutarnjem treningu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare