To je to što me zanima!

Odluka trenera: Po džepu "medvjeda" za pogreške!

Uoči današnje utakmice protiv Villacha (17.30) Medveščak, odnosno trener je igračima uveo kazne za 'glupa isključenja' nakon poraza od Albe
Vidi originalni članak

Protiv Albe vratili smo se na 2-2 i onda napravili nekoliko nevjerojatno glupih pogrešaka, zbog kojih smo primili gol. Trener Ted Sator je 'poludio' i sazvao sastanak nakon utakmice u Mađarskoj, izjavio je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović nakon poraza od Albe i uoči Villacha.
- Odsad ćemo igrači novčano kažnjavati zbog takvih nepotrebnih isključenja. Kao što ih nagrađujemo za odlične igre, tako ćemo ih i kažnjavati - dodaje predsjednik.
'Medvjedi' večeras igraju u Ledenoj dvorani protiv Villacha. U prve četiri utakmice osvojili su jednako toliko bodova.
- Nije to uopće loše uzmemo li u obzir da smo igrali triput u gostima. Villach je odličan, ali nije Salzburg. I bod je dobar, ali zanima nas samo pobjeda - rekao je Gojanović i dodao:
- Treba nam još malo vremena da pronađemo pravu kombinaciju s Banhamom u napadu. On je sam riješio već nekoliko utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mirni1 24.09.2010.

    ..\"Odsad ćemo igrače novčano kažnjavati zbog takvih nepotrebnih isključenja\"...... fala bogu, jer onda dinosaur može spakirati kofere

  • maxvg 24.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare