To je to što me zanima!

Održan prvi Adventski turnir u odbojci, sudjelovao Josip Sesar

Natjecanje je otvorio dekan Kineziološkog fakulteta, Tomislav Krističević, a pojavila su se i poznata sportska imena poput bivšeg košarkaša Josipa Sesara, dok je događaj podržala i Cedevita
Vidi originalni članak

U subotu se u dvorani zagrebačkog Kineziološkog fakulteta po prvi put održao Adventski odbojkaški turnir rekreativaca.

S obzirom na to da se radi o novom natjecanju, odaziv je bio iznenađujuće velik, te se u svega mjesec dana prijavilo 280 ljudi! Od toga je bilo 90 djece, a u seniorskim kategorijama našlo se 190 natjecatelja.

Turnir je bio međunarodnog karaktera, a 26 momčadi stiglo je iz čak četiriju različitih zemalja - Hrvatske, Srbije, Makedonije i Slovenije.

Natjecanje je otvorio dekan Kineziološkog fakulteta, Tomislav Krističević, a pojavila su se i poznata sportska imena poput bivšeg košarkaša Josipa Sesara, dok je događaj podržala i Cedevita.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • injekcija 24.12.2018.

    Pogledajte na što liči ova dvorana kineziološkog fakulteta...Zar nije moguće bar za edukaciju buducih trenera i profesora napravit neku pristojniju dvoranu? Msm da kinezioloski fakultet u Splitu(kojeg cesto nazivaju sportskim gradom) uopce nema svoju zgradu sa predavaonicama nego prostorije posuduju od drugih fakulteta...Strašno. O dvoranama u školama jos jedno 100 godina možemo samo sanjati

  • ursus335 23.12.2018.

    "Možda i najtalentiranija nacija na svijetu kad su u pitanju humanitarni turniri u odbojci" antemilica

Komentiraj...
Vidi sve komentare