To je to što me zanima!

Oduševio Di Mattea na Euru: Chelsea želi Vedrana Ćorluku

Nakon Lokomotiva, zanimanje za Vedrana Ćorluku pokazali su i bogati turski klub Fenerbahče, ali i europski prvak Chelsea, čiji ga je trener Di Matteo pratio na Euru
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka (26) jedan je od traženijih hrvatskih igrača na početku ljetnog prijelaznog roka. Nakon Lokomotiva i Barcelone, u red je stao turski Fenerbahče, ali i europski prvak Chelsea.

Talijanski stručnjak na klupi 'bluesa' navodno je pomno pratio Ćorluku na Europskom prvenstvu, a igre hrvatskog braniča samo su mu potvrdile da je on pravi čovjek za osvježavanje obrane Chelseaja. Roberto Di Matteo u Čarliju vidi pojačanje na desnom boku i u sredini obrambene četvorke gdje bi se za mjesto borio s Terryjem, Luizom, Cahillom i Ivanovićem. Na desnom beku ipak je nešto slabija konkurencija pa bi Čarli na tom mjestu mogao izboriti svoje minute.

Vedran nije zadovoljan u Tottenhamu, izjavio je da ne vjeruje da će karijeru nastaviti tamo i sve to želi iskoristiti Di Matteo koji bi za relativno sitan novac dobio iskusnog, a mladog braniča.

Želi ga i Fenerbahče

Prema pisanju nekih engleskih medija za Ćorluku je zanimanje pokazao i turski Fenerbahče. Kako se turski klub nije uspio dogovoriti o otkupu ugovora Evertonova Josepha Yoboa, okrenuli su se Čarliju. I oni, kao i ostali zainteresirani klubovi, 'pucaju' na Vedranovo nezadovoljstvo u Tottenhamu. Čarlija namjeravaju privući visokom plaćom, zagarantiranim mjestom u prvoj postavi i Ligom prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • BIJA_1 21.06.2012.

    nek pođe u chelsea, tamo ce biti na crti obrane s luizom i ivanovićem gdje ništa neće proć, a usput bi osvojio naslov lige prvaka jer ce chelsea obranit sigurno uz hulka, hazarda i ekipu koja ce jos vise dignut klub 100%

  • Prodigy_1 20.06.2012.

    Za novinare Ćorluka je već potpisa za Barcelonu, Chelsea, Milan, i još se spominjalo Lokomotiv Moskva, još samo čekam da Buljat potpiše za Real Madrid.

  • grof_dracula 20.06.2012.

    ćorluka je uvjerljivo najlošiji hrvatski igrač eura (ne mislim baš toliko loš koliko su ostali bili na zadatku). kad sam vidio da ide šifo na europsko rekoh šta će taj panj tamo, ali sam pogriješio i ovim putem mu se ispričavam a pokazao je da je vrijedan puno boljeg kluba, jer istini u oči spasio nas je nebrojeno puta pogotovo protiv španjolske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare