To je to što me zanima!

Bayern se predomislio: Perišić ostaje u klubu i iduće sezone...

Perišićeva vrijednost na tržištu je 22 milijuna eura, a prema pisanju njemačkih medija, Bavarci su spremni toliko izdvojiti, a možda i nešto više. Njegovu su posudbu platili 5 milijuna...
Vidi originalni članak

Mnoge stvari Bavarci zamjeraju Niki Kovaču, ali ispostavilo se da Ivan Perišić nije jedna od njih. Prema pisanju Kickera, čelnici Bayerna zadovoljni su predstavama Hrvata i razmišljaju o otkupu na ljeto, iako se još prije mjesec-dva govorilo da neće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema Transfermarktu,  Perišićeva vrijednost na tržištu je 22 milijuna eura, a prema pisanju njemačkih medija, Bavarci su spremni toliko izdvojiti, a možda i nešto više. Njegovu su posudbu platili 5 milijuna, na što bi onda morali dodati još tu četverostruku cifru.

Dogovor s Interom je takav da je Ivan na posudbi do ljeta,a  uloga hrvatskog krila trebala je biti sporedna, zamjenska za Gnabryja i Comana, no pokazao se značajnim 'motorom' u Münchenu.

Podsjetimo, u sastavu tada novog trenera Intera, Antonia Contea, nije bilo mjesta za Hrvata koji je dolaskom u Bayern odigrao 15 utakmica Bundeslige i zabio četiri gola te pet puta asistirao. U šest nastupa u Ligi prvaka postigao je jedan gol i tri asistencije, a u Kupu ima zapisan tek jedan nastup.

Nakon toga ga je 'zaradio' frakturu gležnja na treningu zbog koje još uvijek ne može na teren, ali oporavak neće još dugo trajati. Van terena je već četiri tjedna, ali čini se da ni to nije pokolebalo čelnike münchenskog giganta u naumu da u svojoj svlačionici zadrže dragulja hrvatske reprezentacije. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Syrian 10.03.2020.

    Ovo je odlično, Bayern je odličan i naš Ivan će još rasti. Repka nam je moćna, ajmoooo na EURO po novo finale :)

  • bax212 09.03.2020.

    Nemaju ga kome podvalit

  • 09.03.2020.

    Bravo, Bayern to je za vas sitan novac a dobili ste vrhunskog nogometaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare