To je to što me zanima!

Oglasio se Gvardiol: 'A tek da vidite kako drugi izgleda...'

A kako sve izgleda dan poslije? Joško je objavio fotografiju šljive ispod oka. Oko je i dalje natečeno pa dok se skroz ne 'oslobodi', morat će pauzirati s treninzima
Vidi originalni članak

Na prvu je izgledalo jako loše. Oko mu je bilo natečeno i krv je tekla iz slomljenog nosa. Sumnjalo se i na potres mozga, ali detaljne pretrage dan poslije odagnale su sve sumnje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Joško Gvardiol sigurno će nastupiti za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a to su potvrdili pregledi koje su obavili liječnici Leipziga. Slomio je nos, no moći će igrati s maskom.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac nastradao je u sudaru sa suigračem Willyjem Orbanom. Mađaru nije bilo ništa, a Joško je završio na travnjaku. Liječnici su mu nekoliko minuta ukazivali pomoć pa ga izveli s terena. Nije izgledalo dobro, ali na kraju je najbitnije da će sjajni stoper biti spreman za Katar. A možda već i za utakmicu protiv Werdera koja se igra za vikend.

A kako sve izgleda dan poslije? Joško je objavio fotografiju šljive ispod oka. Oko je i dalje natečeno pa dok se skroz ne 'oslobodi', morat će pauzirati s treninzima. Sve to hrvatski nogometaš popratio je u šaljivom tonu. 

- Ovo sam ja, a tek kad vidite kako drugi izgleda - napisao je Gvardiol na Instagramu uz emotikone koji se smiju. A sinoć mu baš i nije bilo do smijeha.

Trener Leipziga Marco Rose slikovito je opisao kako je 'vatreni' izgledao.

- Čuo sam od Joška da ima slomljen nos. Njegovo je oko isto jako natečeno. Izgleda poput boksača nakon 12. runde protiv snažnog protivnika - rekao je Rose.

Liječnička služba RB Leipziga ustanovila je kako je Gvardiol zadobio prijelom nosnih kostiju te natečeno oko, no ozljeda ne zahtijeva bilo kakav kirurški zahvat. Ovisno o situaciji s natečenim okom, Gvardiol bi mogao već u petak trenirati, uz posebnu masku koja mu je pripremljena.

 

O svemu se oglasio i liječnik hrvatske reprezentacije Saša Janković.

- U komunikaciji smo s liječničkom službom Leipziga te prema dijagnostici nemamo razloga za brigu jer će Joško moći normalno trenirati i igrati od prvog dana okupljanja reprezentacije, uz naravno nošenje maske. Čuli smo se i s Joškom, koji se već iste večeri osjećao dobro, pa iako se radi o neugodnom udarcu, ne trebamo brinuti za Joška u kontekstu Svjetskog prvenstva
 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Isus je jedini Put 11.11.2022.

    Blagoslovio te Gospodin Isus bracko, samo polako- proći će.

  • David1Prometheus 11.11.2022.

    You should see other guy

  • Bazičanin 10.11.2022.

    Gvardiol, nedaj se, sto brže ozdravljenje ti želim

Komentiraj...
Vidi sve komentare