To je to što me zanima!

Ognjen Vukojević spasio Dinamo protiv Rijeke

Dinamo je golom Ognjena Vukojevića u 76. minuti na Maksimiru pobijedio Rijeku 1-0 te najavio izlazak iz kratkotrajne krize
Vidi originalni članak

Pokazali smo da smo velika obitelj, gol i pobjedu posvećujem velikom treneru i odličnom čovjeku Branku Ivankoviću i Zdravku Mamiću, rekao je Ognjen Vukojević.
Strijelac pobjedonosnoga gola to je već pokazao i na terenu. Nakon što je zabio glavom, rukom je odmicao suigrače i trčao u zagrljaj Ivankoviću, s kojim je proslavio vrijedni gol.
Isto su u Maksimiru jučer razmišljali svi “članovi” Dinamove obitelji. Luka Modrić također je pobjedu “posvetio Zdravku”, a na pitanje što misli o njegovu ispadu u petak, samo je rekao:
- Svi stojimo iza njega.
Dinamo je subotnjom pobjedom najavio izlazak iz krize, ne samo rezultatske. Bili su bolji od Rijeke, a posebno u drugom poluvremenu. Na pitanje je li ova pobjeda vratila optimizam u Maksimir uoči uzvrata protiv Ajaxa u Amsterdamu, Ivanković je rekao:
- Pa prema vašem razmišljanju mi bismo sad u Amsterdamu trebali pobijediti 3-0.
No Dinamo očekuju veliki problemi, najviše zbog brojnih ozljeda. Jučer je zbog bolova u zadnjoj loži iz igre morao izaći Boško Balaban, a Luka Modrić ima problema s koljenom:
- Boško je izgubljen za utakmice protiv Ajaxa i Hajduka - rekao je Branko Ivanković.


UPRAVA ODLAZI
BBB-i utakmicu su počeli skandiranjem: “Vukovar, Vukovar!”
U 23. minuti iznijeli su i mišljenje o Upravi i Zdravku Mamiću. Uza skandiranje: “Uprava odlazi” i “Mamiću, cigane” razvili su transparent s porukom: “Sramotna lažiranja i prodaja igrača za još jedno razočaranje navijača”.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • opomena 30.09.2007.

    Ogi, bravo za gol, svaka ti dala ;) Maminjo - već sam više puta komentirao. Cigan si, ali bez dlake na jeziku... To cijenim ;)

  • Hacker-ri 29.09.2007.

    necu komentirat, tko gubi ima se pravo ljutit ali evo nije mi normalno sta radi Prisc u utakmici gdje bi trebalo vrsit pritisak! jer je dinamo koma

Komentiraj...
Vidi sve komentare